Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον Γεράσιμο- Ιάσονα Γεωργιάδη-«Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα»

Έκλεισε τα 21 του χρόνια ο επιζών του πρώτου βαγονιού του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών

Γενέθλια στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας έκανε ο 21 ετών πλέον Γεράσιμος -Ιάσονας Γεωργιάδης, ο Βολιώτης επιζών του πρώτου βαγονιού του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο 21χρονος ήταν ο μοναδικός που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι, μετά την σφοδρή σύγκρουση των αμαξοστοιχιών το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Εισήχθη κατευθείαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βόλου, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τις τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Ο 21χρονος βρίσκεται σε κώμα με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή, ξεπερνώντας διάφορα προβλήματα που ανέκυψαν σε αυτή την τρίμηνη διάρκεια. Πληροφορίες θέλουν η οικογένεια να εξετάζει το ενδεχόμενο μετάβασης του 21χρονου σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού. Προς το παρόν συνεχίζει και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού με τους γιατρούς να συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό του.

Τα φετινά του γενέθλια όμως ήταν διαφορετικά με την οικογένειά του να προσεύχεται ώστε το δικό τους παιδί να αναρρώσει και να σταθεί πάλι στα πόδια του.

Συγκίνηση προκάλεσε η ανάρτηση της θείας του, Όλγας Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε για την ημέρα των γενεθλίων του Γεράσιμου- Ιάσονα Γεωργιάδη «21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, τα σχόλια φίλων και γνωστών ήταν εκατοντάδες, που εύχονταν ταχεία ανάρρωση στον εορτάζοντα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.