Γιάννα Αγγελοπούλου απ΄το Βελεστίνο: Η Ελλάδα έχει περάσει από τόσα εμπόδια, αλλά στέκεται όρθια (βίντεο)

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στις προτάσεις του Δήμου Ρήγα Φεραίου

«Η Ελλάδα έχει περάσει από τόσα εμπόδια, αλλά στέκεται όρθια» τόνισε η πρόεδρος της «Επιτροπής 2021» κα Γιάννα Αγγελοπούλου από το Βελεστίνο όπου βρίσκεται, δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα, απαντώντας και στα όσα σχόλια ακούγονται κατά καιρούς, ότι «η «Επιτροπή» δε γράφει ιστορία, ούτε την ξαναγράφει», κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία στις προτάσεις του Δ.Ρ. Φεραίου.







Η κα Αγγελοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «το ότι τόσα μέλη της ολομέλειας είναι στο δήμο Ρ. Φεραίου, σήμερα, δείχνει και το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο δήμος για όλους με αφορμή το πρόσωπο του Ρήγα. Ο Ρήγας που άναψε τη σπίθα της επανάστασης και αφύπνισε συνειδήσεις.
Η «πρόεδρος της Επιτροπής 2021», τόνισε ότι «μας έκανε εντύπωση η πρόταση της καινοτομίας που παρουσίασε ο δήμος αλλά και το κέντρο τεκμηρίωσης». Πρέπει να δούμε την αξία της επανάστασης, τι ουσία έχει, ποιες είναι οι αξίες που πρέπει να τις περάσουμε στις νέες γενιές . Η Επανάσταση, δεν έχει σημασία για τους άλλους λαούς; Η Ελλάδα έχει περάσει από τόσα αλλά στέκεται όρθια. Η επιτροπή ούτε γράφει ιστορία, ούτε την ξαναγράφει , ούτε προβάλει μέρος της ιστορίας μας, η ιστορία μας είναι μία».
Νωρίτερα η κα Αγγελοπούλου έκανε ξεχωριστή αναφορά στα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, ενώ σημείωσε και το πόσες σημαντικές αποφάσεις ξεκινούν από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο δήμαρχος Δ. Νασίκας καλωσόρισε την κα Αγγελοπούλου και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη η τιμή της επίσκεψης γιατί η ίδια, είναι μια προσωπικότητα διεθνούς αναγνώρισης.
Παρουσίασε τις καινοτόμες όπως χαρακτήρισε προτάσεις της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα, το καινοτόμο πρόγραμμα της Ενεργειακής Αυτονομίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου και το σχέδιο υλοποίησης του οράματος της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία του Ιστορικού Κέντρου Τεκμηρίωσης ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ, κάνοντας λόγο για παρακαταθήκη του δήμου Ρήγα Φεραίου.

Σημειώνεται ότι την πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου, μαζί με μέλη της «Επιτροπής 2021», υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, παρουσία, μεταξύ άλλων, του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνατίου, των Βουλευτών Μαγνησίας της ΝΔ κ.κ. Χρ.Μπουκώρου, Ζ.Μακρή, Θ.Λιούπη, Κ.Μαραβέγια, του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α.Μεϊκόπουλου, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων Δ.Κολυνδρίνη, του π. Προέδρου της Βουλής Γιώργου Σούρλα, προκειμένου να συζητήσουν τις προτάσεις για τις επετειακές εκδηλώσεις από τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Βελεστίνο

Gepostet von magnesianews.gr am Montag, 22. Juni 2020

Η Γιάννα Αγγελοπούλου στο Βελεστίνο

Gepostet von magnesianews.gr am Montag, 22. Juni 2020

Δηλώσεις Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη κ Δημάρχου Ρήγα Φεραίου

Gepostet von magnesianews.gr am Montag, 22. Juni 2020

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.