Γιάννης Αναστασίου: Λαϊκίστικη πολιτική συναλλαγή,-ακόμη και με τον Μπέο

Σκληρή ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή καλώντας την παράταξη να παρέμβει

Αλυσιδωτές αντιδράσεις ακόμη και μεταξύ στελεχών του Κινήματος, όπως και αιχμές, προκάλεσε δήλωση του υποψηφίου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και προέδρου της ΟΕΒΕΜ Τρύφωνα Πλαστάρα στο «Ράδιο-Ένα» και τον Γ. Καρεκλίδη, ότι θα υποστηρίξει όλους τους υποψηφίους που προέρχονται απ΄ το ΚΙΝΑΛ, έστω και εάν είναι στα ψηφοδέλτια άλλων επικεφαλής στις δημοτικές εκλογές, (πέραν αυτού δηλαδή του κ. Παπαδούλη που επίσημα υποστηρίζει το κόμμα), ακόμη και σε αυτό του κ. Μπέου!
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Αναστασίου έκανε νέα δήλωση, με την οποία καλεί την παράταξη να παρέμβει, κάνοντας λόγο (χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον κ. Πλαστάρα) για λαϊκίστικη πολιτική συναλλαγή,-ακόμη και με τον Μπέο.
Όπως αναφέρει, «Πριν αλέκτωρ λαλήσει… μια ξένη αντίληψη προς την δημοκρατική παράταξη, το ήθος και τις αξίες της, αυτή, μιας λαϊκίστικης πολιτικής συναλλαγής με τον οποιονδήποτε -ακόμη και με τον Μπέο- προκειμένου να υπάρξει εκλογικό αποτέλεσμα, έλαβε χαρακτήρα πολιτικής θέσης του Κινήματος Αλλαγής μέσω των απόψεων που εξέφρασε υποψήφιος στη βουλευτική λίστα του Κινήματος. Στην πολιτική δεν μετέχω για να νομιμοποιώ τις πολιτικές συναλλαγές κανενός, ιδιαίτερα όσων προφανώς δεν αντιλαμβάνονται τί λένε ή την όποια πολιτική τους μετάλλαξη. Η ευθύνη για τα αντανακλαστικά και την αντίδραση της παράταξης είναι τεράστια σε όσους την έχουν, καθώς οι συνέπειες των ακατανόητων αποφάσεων που έχουν ληφθεί, οδηγούν δυστυχώς σε διαλυτικά φαινόμενα τα οποία την τραυματίζουν ανεπανόρθωτα ενόψει κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.