97χρονος Γιώργος Ζηργάνος: Να μην διστάσει ο κόσμος για το εμβόλιο

Δήλωσε στο «Ράδιο ΕΝΑ» ο υπερήλικας που εμβολιάστηκε πρώτος κατά του κορωνοϊού στο Κ.Υ. Αργαλαστής

Όχι μόνο δεν δίστασε, αλλά με σθένος είπε στη νοσηλεύτρια «Βάρα τη» για την ένεση με το εμβόλιο του κορωνοϊού. Ο 97χρονος Γιώργος Ζηργάνος ήταν ο πρώτος υπερήλικας που εμβολιάστηκε την Τετάρτη στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής εκπλήσσοντας τους πάντες με τη διαύγεια του μυαλού του, την ιδιαίτερη ατάκα του, τη μνήμη αλλά και την εμπιστοσύνη του στην επιστήμη.

Μία ημέρα μετά από τον εμβολιασμό του ο 97χρονος μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή δηλώντας πως νιώθει άριστα!
« Από αυτόν τον εμβολιασμό είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτά που λένε είναι μαγγανείες και ψέματα. Εγώ μιλάω για τον δικό μου οργανισμό. Θυμάμαι όταν κάναμε εμβόλιο το 1950 στο Μεγάλο Πεύκο δεν προλάβαινες, έκανες πυρετό στο ένα τέταρτο. Τώρα δεν έχω τίποτα. Και καλά κοιμήθηκα και έφαγα και σήμερα είμαι ωραία, παρόλο που τότε ήμουν 20-25 ετών και τώρα είμαι 97», ανέφερε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας πως το εμβόλιο δεν είχε καμία παρενέργεια πάνω του.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε δεν είχε κανένα δισταγμό, ούτε δεύτερες σκέψεις για τον εμβολιασμό του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως « Στην επιστήμη πρέπει να αποκαλυπτόμεθα. Δεν τα ξέρουμε όλα εμείς».
Παρότρυνε δε και όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί για να σταματήσει αυτή η παγκόσμια λαίλαπα, όπως τη χαρακτήρισε, ενώ θυμάται το 1917 με την τότε πανδημία της γρίπης τη μητέρα του να του λέει πως οι καμπάνες στις εκκλησίες χτυπουσαν συνεχώς για θανάτους.

«Να μην διστάσει ο κόσμος για το εμβόλιο», ήταν το μήνυμα του Γιώργου Ζηργάνου προς όλο τον κόσμο, ώστε να μπει ένα τέλος σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.