Γιόρτασε δέκα χρόνια εγκαινιάζοντας νέα γραφεία η RE/MAX ΔΟΜΗ

Από αριστερά οι Γιάννης και Δημήτρης Καραγιάννης, ενώ στο βήμα βρίσκεται ο πρόεδρος της REMAX Ελλάδος Χρήστος Σαμολαδάς, πλαισιωμένοι από τους συνεργάτες τους.
Γιάννης Καραγιάννης: Ελπιδοφόρα μηνύματα από την άνοδο στην κτηματαγορά

Δέκα χρόνια λειτουργίας γιόρτασε σήμερα η Remax Δομή του Ομίλου Καραγιάννη, εγκαινιάζοντας παράλληλα τις νέες της εγκαταστάσεις στο κέντρο του Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου.

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα νέα πολυτελή γραφεία στον 3ο όροφο του κτιρίου της Τρ.Πειραιώς στην Κ.Καρτάλη 1 με Ιάσονος, οι Δημήτρης και Γιάννης Καραγιάννης υποδέχτηκαν φίλους, πελάτες και συνεργάτες για να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της εταιρίας ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της RE/MAX Ελλάδος κ. Χρήστος Σαμολαδάς.

Μετά την καθιερωμένη τέλεση του αγιασμού των νέων γραφείων της εταιρίας, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος δήλωσε συγκινημένος για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση και ακολούθως έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της εταιρίας, την οποία χαρακτήρισε «επιχείρηση της κρίσης» μιας και ιδρύθηκε λίγο πριν η χώρα μπει στην περίοδο αυτή.
“Είμαστε νέοι άνθρωποι και νέα ομάδα μέσα στην εταιρία” τόνισε ο κ. Καραγιάννης και ευχαρίστησε τον κόσμο για την έμπρακτη στήριξη αυτών των ετών ενώ ευχήθηκε να μπορεί η εταιρία να συνεχίσει να δίνει ποιοτικές κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, τόσο στον κόσμο της Μαγνησίας αλλά και της υπόλοιπης χώρας.

Όπως είπε «ευχόμαστε ο κόσμος να ξεκινήσει να συνεργάζεται μεταξύ του, γιατί μέσα από τη συνέργεια και της συνεργασία προκύπτουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ένα ανθρώπινο αποτέλεσμα είναι και αυτή η εταιρία, που είναι χτισμένη πάνω στους ανθρώπους για τους ανθρώπους και όλος ο κεντρικός γνώμονας αυτής της εταιρίας είναι να παρέχει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους.

Ιδιαίτερη ήταν η μνεία του νεαρού επιχειρηματία για τους συνεργάτες του τους οποίους ευχαρίστησε χαρακτηρίζοντάς τους συνοδοιπόρους στο όνειρο που οραματίστηκε.

Συνεχίζοντας την σύντομη ομιλία του ο κ. Καραγιάννης αποκάλυψε το επόμενο επιχειρηματικό του βήμα θα είναι η επέκταση της εταιρίας στη Σκιάθο, ενώ αναφορικά με την κατάσταση στην κτηματαγορά τόνισε πως τα πράγματα δείχνουν να κινούνται προς το καλύτερο τα τελευταία τρία χρόνια, αποδίδοντας την ανοδική αυτή πορεία κυρίως στους ξένους επενδυτές, ενώ συμβολή σε αυτή έχουν και οι Έλληνες που προβαίνουν σε μικρές επενδύσεις σε ακίνητα. Όπως είπε χαρακτηριστικά “το μέλλον ανήκει στην Ελλάδα” εκτιμώντας ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο που η χώρα θα αρχίσει να εισπράττει, μετά από δέκα χρόνια συνεχούς αρνητικής προβολής από τα διεθνή ΜΜΕ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά βεγγαλικά και πλούσιο μπουφέ, ενώ το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιώργος Καλτσογιάννης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας Ιωάννης Τόλιας, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γιάννης Σακκόπουλος, πολλοί Βολιώτες επιχειρηματίες και πελάτες της εταιρίας.
RΕ/ΜΑΧ Δομή
Κ.Καρτάλη 1 – Ιάσονος
Τηλέφωνο 24210 20008 – φαξ 242120055
[email protected]
www.remaxdomi.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.