Η 47χρονη Βολιώτισσα που έσπασε τα κοντέρ με 19.435 μόρια: Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες

«Δουλεύοντας σε τραγικές συνθήκες, χωρίς φροντιστήρια αισθάνομαι δικαιωμένη» δηλώνει η Σμαράγδα Λιάτσικου

Τα «κοντέρ» των πανελλαδικών εξετάσεων έκοψε η 47χρονη απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, Σμαράγδα Λιάτσικου, η οποία συγκέντρωσε 19.435 μόρια και η εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή θεωρείται δεδομένη.
Εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική της πόλης , ως Βοηθός Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο παιδιών 21 και 19 ετών, η Σμαράγδα κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που είχε αφήσει στη μέση. Να επιστρέψει στο σχολείο και να πετύχει την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή.
«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια. Δουλεύοντας σε τραγικές συνθήκες, χωρίς φροντιστήρια αισθάνομαι δικαιωμένη για τους κόπους. Με στήριξαν οι συνάδελφοί μου, αλλά και η εκπαιδευτικός Ελένη Νταβέλη, η οποία με βοήθησε εθελοντικά» δήλωσε στο magnesianews.gr.
Η ίδια σχολίασε τέλος, ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και στην δική της περίπτωση με συνεχές διάβασμα. Η Ιατρική Σχολή την περιμένει κι εκείνη αισθάνεται μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον.

YouTube player
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.