«Η σημερινή δημοτική Αρχή Βόλου ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης»

Επιμένει η «Επιτροπή Πολιτών»… «Κατέθεσε τελικά αγωγή κατά της ΑΓΕΤ ο δήμαρχος;»

«Η σημερινή δημοτική Αρχή Βόλου ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης», απαντά σε ανακοίνωση του δήμου, η «Επιτροπή Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών», θέτονας για μία ακόμη φορά το ερώτημα εάν «Κατέθεσε τελικά αγωγή κατά της ΑΓΕΤ ο δήμαρχος;» αλλά και για το εάν «υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη προς χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το εν λόγω εργοστάσιο παραγωγής SRF»
Πιο συγκεκριμένα όπως τονίζεται, «η Δημοτική Αρχή Βόλου για άλλη μια φορά και ελλείψει επιχειρημάτων προβαίνει σε έκδοση δελτίων τύπου που διακρίνονται για τον γέλωτα που προσφέρουν. Παραβλέπουμε το γεγονός ότι η φρασεολογία υποβιβάζει το επίπεδο που θα έπρεπε να διαθέτουν οι ανακοινώσεις μιας επίσημης αυτοδιοικητικής Αρχής και επικεντρώνουμε στο ένα και μοναδικό νόημα που βγαίνει: ότι ο Δήμος Βόλου με τέτοια Δημοτική Αρχή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τσιμεντοβιομηχάνων που θα έχουν στην πόρτα τους έτοιμο SRF (δεματοποιημένα σκουπίδια) για καύση και τον κάθε λογής εργολάβο που θα διαχειριστεί τη μονάδα επεξεργασίας με υπέρογκα λειτουργικά έξοδα που θα βαρύνουν τους Βολιώτες. Αν η παράταξη που διοικεί αυτή τη στιγμή το Δήμο Βόλου θέλει να αποδείξει το αντίθετο ας απαντήσει ευθαρσώς στο εξής:
1) Κατέθεσε τελικά αγωγή κατά της ΑΓΕΤ ο κύριος Δήμαρχος ή απλά κοροϊδεύει 150.000 συμπολίτες μας με τη μνημειώδη και μεγαλειώδη παρουσία του στα δικαστήρια στις 3-5-2018; Αν υπάρχει έστω η παραμικρή ευθιξία και πολιτικό θάρρος ας μας το αποδείξει με το ανάλογο δικόγραφο. Καθετί άλλο θα αποτελεί προσφερόμενη φενάκη προς τους Βολιώτες.
2) Υπάρχει εγκεκριμένη μελέτη προς χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για το εν λόγω εργοστάσιο παραγωγής SRF ή μιλάμε μόνο για μια προμελέτη που βρίσκεται στον αέρα;
Δήμαρχε, ελπίζουμε να μην καταφύγετε ξανά σε εξύβριση ή συνειδητή παράφραση ονομάτων για να δημιουργηθούν εντυπώσεις κατά των μελών της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, διότι να σας ενημερώσουμε ότι στις 30-11-2018 καλείστε από τη δικαιοσύνη για αυτό το παράπτωμα.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή ευτυχώς έχει ημερομηνία λήξης τον Μάιο του 2019. Οι Βολιώτες πρέπει ενωμένοι να πουν ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και ΟΧΙ στο εργοστάσιο παραγωγής SRF.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.