Η συνάντηση της Γιάννας με τον 92χρονο πατέρα του Νασίκα και το…φορτηγό με τα δώρα

Τα παραλειπόμενα της επίσκεψή της στο Βελεστίνο (φωτογραφίες)

Απλή και φιλική ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Βελεστίνο. Γνώριζε τους πάντες ακόμη και με τα μικρά τους ονόματα, το έργο τους και ήταν άνετη να χαιρετήσει και τους κατοίκους που είχαν μαζευτεί, παρά την υψηλή θερμοκρασία, στις καφετέριες γύρω από το Δημαρχείο για να τη δουν.
Η κ. Αγγελοπούλου χαιρέτισε ένθερμα αλλά με απόσταση τον τέως Υπουργό Υγείας κ. Γιώργο Σούρλα, ενώ πριν εισέλθει στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτρης Νασίκας θέλησε να τη γνωρίσει στον 92χρονο πατέρα του.

“Πατέρα από απόσταση και χωρίς χειραψία” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νασίκας στον πατέρα του πριν χαιρετίσει την κ. Αγγελοπούλου και η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” συνομιλώντας με τον κ. Νασίκα τον πρεσβύτερο, του έδωσε συγχαρητήρια για τον γιο του, που είναι τόσο δραστήριος και δημιουργικός.

Η ίδια χαιρέτησε και τον ιερέα του Βελεστίνου όχι με χειραψία, αλλά με υπόκλιση.

“Να με λέτε Γιάννα”
Η κ. Αγγελοπούλου ξεκαθάρισε σε όλους πως επιθυμεί να την προσφωνούν με το μικρό της όνομα, Γιάννα, ενώ όταν ήρθε η σειρά του κ. Μεϊκόπουλου, Βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει τον χαιρετισμό του, τη ρώτησε εκ νέου εάν θα πρέπει, λόγω της δικής του ηλικίας, μιας και είναι αρκετά νεότερος, να διατηρήσει τον ενικό ή να της απευθυνθεί στον πληθυντικό. “Γιάννα”, είπε η ίδια με χαμόγελο, απαντώντας στον κ. Μεϊκόπουλο.

Φορτηγό φέρατε;
Στο τέλος της ενημέρωσης ο κ. Νασίκας είχε ετοιμάσει ένα τραπέζι γεμάτο δώρα για την κ. Αγγελοπούλου με τους Βουλευτές που είχαν στήσει πηγαδάκι να της λένε “φορτηγάκι φέρατε για να πάρετε τα δώρα;” με την κ. Αγγελοπούλου να ξεσπά σε γέλια.

Θα χαρούν τα παιδιά και τα εγγόνια μου
Η κ. Αγγελοπούλου βλέποντας τα καλάθια με τα τοπικά προϊόντα είπε στον κ. Νασίκα, πως θα γίνουν ιδιαίτερα χαρούμενα τα παιδιά της και τα εγγόνια που θα τους πάει όλα αυτά τα ωραία πράγματα του Βελεστίνου.

Να πιούμε κι ένα καφέ
Πριν ακολουθήσει το πρόγραμμα και μετά το πέρας της ενημέρωσης, οι προσκεκλημένοι και η κ. Αγγελοπούλου κάθισαν στο διπλανό καφέ από το Δημαρχείο. Οι φωτογράφοι έτρεξαν προς το μέρος της και η ίδια είπε “να καθίσουμε να πιούμε κι ένα καφέ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.