Ιάσονας Αποστολάκης: Στο καλό κ. Μπέο

«Το πείραμα απέτυχε και πλέον το μόνο που έμεινε είναι οι απειλές» αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

Σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Αχ. Μπέου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βόλο», Ιάσονας Αποστολάκης, τόνισε τα ακόλουθα:

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου είναι και απερχόμενος από το Βόλο ποδοσφαιρικός παράγοντας;

Η σημερινή συνέντευξη τύπου διάρκειας 35 λεπτών κάτι τέτοιο προμηνύει. Πρώτα ξεπέταξε με το γνωστό μποέμικο ύφος σύσσωμη την Βολιώτικη κοινωνία, παρουσιάζοντάς την σαν μεσαιωνικό απομεινάρι, ανίκανη να αντιληφθεί τα μεγαλόπνοα ποδοσφαιρικά του σχέδια. Μετά έδειξε ότι είναι ταπεινός και μεγαλόκαρδος και θυσιάζεται για το όνειρο να αποκτήσει ο Βόλος τη δική του ομάδα, ως μόνη και αδιαμφισβήτητη ηγέτιδα στο τοπικό ποδόσφαιρο, παράλληλα με την απαίτηση τα ιστορικά σωματεία του Ολυμπιακού και της Νίκης να συνεχίσουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ύστερα παρουσίασε ένα φιλμ μ’ ένα αθλητικό κέντρο στον Δημοτικό χώρο της Νεάπολης σχεδιασμένο από τον γνωστό αρχιτέκτονα και συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ανδριωτάκη, παρουσία του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ κ.Κρεμλή, επίσης καταγόμενου από τη Ρόδο και συντοπίτη του Ανδριωτάκη. Βέβαια, οι φωτογραφίες και οι μακέτες έργων περισσεύουν στη φετινή προεκλογική περίοδο στο Βόλο, με τρόπο που θα ζήλευε και ο Μαυρογιαλούρος. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της μακέτας πλαστελίνης ποδηλατοδρομίου στη Νέα Ιωνία, αγνώστου δημιουργού.
Το κόστος του παραπάνω αθλητικού κέντρου ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, που φυσικά θα επιβαρύνει τον Δήμο, αλλά θα αξιοποιήσει η ομάδα της Πύδνας Κίτρους, αγνώστου ιδιοκτήτη, αλλά συναισθηματικά συνδεδεμένη με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Επειδή η δουλειά αυτή έχει λεφτά (υπογράφηκαν συμβόλαια ύψους 2 εκατομμυρίων ήδη, άγνωστο μεταξύ ποιων) και επειδή ως γνωστόν όλοι ενδιαφέρονται για τα λεφτά, αλλά πιο πολύ αυτοί που τα συζητάνε, η έγνοια του απερχόμενου Δημάρχου είναι να βρει και πελάτες.

Έκανε λοιπόν τα πικρόχολα σχόλια για το χαμηλό επίπεδο των Βολιωτών και μας θύμισε πόσο ανώτερος άνθρωπος είναι και πόσο νοιάζεται για να μας βγάλει από τη θολούρα που μας περιβάλει όλα αυτά τα χρόνια πριν έρθει ο ίδιος, αλλά μετά μας απείλησε ότι αν δεν συνδράμουμε στην επίσημη αγαπημένη του, θα την πάει αλλού. Εδώ είναι η ουσία. Το πήρε απόφαση: την παίρνει και φεύγει για άλλα μέρη που θα βρει περισσότερη κατανόηση και περισσότερους πελάτες. Βέβαια ενοχλείται που οι Βολιώτες του γύρισαν πανηγυρικά την πλάτη και δεν μπόρεσε να βρει την οπαδική βάση που θα του επέτρεπε να κάνει εκλογικά ό,τι και το 2014 με τις πλάτες των φιλάθλων του τοπικού Ολυμπιακού. Το πείραμα απέτυχε και το μόνο που έμεινε είναι πλέον οι απειλές.
Στο καλό κ. Μπέο…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.