Ιατρικός Σύλλογος για Γιώργο Μουλά: Απαξιωτική και φοβική η συμπεριφορά του

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αρνήθηκε να παρευρεθεί σε συνεδριάσεις του Ιατρικού Συλλόγου

Απαξιωτική και φοβική χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου και γιατρού Γιώργου Μουλά, το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, καθώς σε ανακοίνωσή του, επισημαίνει πως αντί ο γιατρός να ανταποκριθεί στις επίσημες προσκλήσεις του Συλλόγου και να παραστεί στις συνεδριάσεις του ΔΣ, για να συζητήσει τα ζητήματα της καύσης, του εργοστασίου drf/srf αλλά και της χλωρίωσης των δικτύων ύδρευσης, εκείνος προτίμησε να εμμείνει σε επιστολικούς μονολόγους, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΙΣΜ.

Αναλυτικά η επιστολή του ΙΣΜ προς τον κ. Μουλά είναι η εξής:

“Κύριε Μουλά,

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Μ., που συνεδρίασε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 με μοναδικό θέμα συζήτησης τις μεταξύ μας ανταλλαγείσες επιστολές, αποφάσισε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του ανεξάρτητου μεμονωμένου συμβούλου) να σας αποστείλει την παρούσα επιστολή.

Παρά τις επίσημες προσκλήσεις που σας αποστείλαμε να παραστείτε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, του οποίου (Συλλόγου) είστε μέλος, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, δεν εμφανιστήκατε. Στην πρώτη συνεδρίαση διότι ήσαστε απασχολημένος, όπως μας γνωστοποιήσατε, και στη δεύτερη χωρίς να εξηγήσετε τους λόγους της μη προσέλευσής σας. Οι συγκεκριμένες προσκλήσεις σας εστάλησαν προκειμένου να μας εξηγήσετε τις απόψεις και τις αντιρρήσεις σας όπως εκφράστηκαν με τις επιστολές σας επί των θέσεων του Ι.Σ.Μ. για το εργοστάσιο παραγωγής RDF-SRF και την χλωρίωση των δικτύων ύδρευσης, οι οποίες σας γνωστοποιήθηκαν με την ανοιχτή επιστολή μας την 30η Ιουνίου 2020.

Ο Ι.Σ.Μ. αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιστολές σας εν μέσω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία, σε σχέση με την πανδημία COVID-19 και άλλων, θεωρώντας ότι είναι απαραίτητη μία συζήτηση μαζί σας, για τις απόψεις που διατυπώσατε για θέματα που αφορούν στην υγεία των πολιτών της Μαγνησίας, με τις ανοικτές προς εμάς επιστολές σας. Αντί λοιπόν να παρουσιαστείτε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να συμμετάσχετε σε μία εποικοδομητική συζήτηση, προτιμήσατε να εμμείνετε στους επιστολικούς μονολόγους σας, επιδεικνύοντας συγχρόνως απαξιωτική και φοβική συμπεριφορά απέναντι στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου στον οποίο ανήκετε και από τον οποίο εκπροσωπείστε επαγγελματικά και επιστημονικά, όπως ισχύει για όλα τα μέλη του Ι.Σ.Μ.

Κατόπιν αυτών των επιλογών σας, σας προτείνουμε να διαβάσετε πολλές φορές την επιστολή της 30ης Ιουνίου που σας αποστείλαμε με τις θέσεις του Συλλόγου μας, προκειμένου να τις κατανοήσετε, αφού είναι γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα με βάση την επιστημονική αλήθεια και την κοινή λογική. Πιστεύουμε ότι θα σας λυθούν όλες οι απορίες και θα αντιληφθείτε τις απόψεις του Συλλόγου μας σε σχέση με τα σοβαρά θέματα που θέσατε. Καλό διάβασμα”!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.