Βαρδακαστάνης στο «Ράδιο Ένα 102,5»: Επιθέσεις σε ΑμεΑ δείχνουν έλλειψη πολιτισμού και πολιτικής πρότασης

Με αφορμή την λεκτική επίθεση που καταγγέλθηκε ότι δέχθηκε ο υπ. Παν. Κωνσταντινίδης

«Επιθέσεις σε ΑμεΑ δείχνουν έλλειψη πολιτισμού και πολιτικής πρότασης» είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5», ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης πρόεδρος παράλληλα, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), με αφορμή την λεκτική επίθεση που καταγγέλθηκε ότι δέχθηκε, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Παν. Κωνσταντινίδης, από υποψήφιο σύμβουλο του συνδυασμού του Αχ. Μπέου.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «όποιοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους απέναντι σε άλλους υποψηφίους ή πολιτικούς τους αντιπάλους, όταν μπαίνει μπροστά η αναπηρία ενός ανθρώπου, δείχνει την έλλειψη στοιχειώδους πολιτισμού και κρύβει ρατσισμό, αλλά δείχνει παράλληλα, ότι δεν υπάρχει και μια πολιτική πρόταση».
Όπως σημείωσε ο ίδιος, «αυτό βιώνουμε αυτή την περίοδο γενικότερα, δε μιλάμε για την Ελλάδα και την Ευρώπη που θέλουμε, δε μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα, δε μιλάμε για την ατζέντα. Αυτό είναι ό,τι χειρότερο για μια χώρα που έχει περάσει μια δεκαετή κρίση. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και απαιτητικοί».
Ο κ. Βαρδακαστάνης, πραγματοποιεί συναντήσεις στον Βόλο και τον Αλμυρό με τους τοπικούς φορείς ΑμεΑ αλλά και πολίτες με τους οποίους επιθυμεί να ανταλλάξει απόψεις .
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, «η συμμετοχή μου στις Ευρωεκλογές είναι ταυτόχρονα πρόσκληση για την ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Παράταξης, αλλά και πρόκληση να εκπροσωπήσω τους αδύναμους πολίτες αυτής της χώρας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο νέο Ευρωκοινοβούλιο και να αγωνιστώ για την κοινωνική Ευρώπη που επιδιώκουμε για την Ευρωπαϊκή Ένωση των δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, της ισότητας, της βιώσιμης ανάπτυξης και της συνοχής».
«Ας κάνουμε όλοι μαζί τις εκλογές της 26ης Μαΐου νίκη για την παράταξή μας, πρόοδο για την Ευρώπη και τη χώρα μας» ανέφερε σχετικά ο κ. Βαρδακαστάνης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.