Ίσως και πριν το Πάσχα οι πρώτες πτήσεις προς το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Σταθερές θεωρούνται οι εταιρίες Transavia Paris, EasyJet και Condor

Ίσως και πριν το Πάσχα εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, με σταθερές μέχρι στιγμής τις εταιρίες Transavia Paris, EasyJet και Condor, ανάλογα πάντα με την πορεία της πανδημίας και το «ελεύθερο» που θα έχουν οι Ευρωπαίοι για να κάνουν τουρισμό στην περιοχή μας, που θεωρείται βέβαια δημοφιλής προορισμός.
Όπως πρόσφατα είχε δηλώσει στο Ράδιο Ένα ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας, υπάρχει στόχευση, παρά το άσχημο γενικότερα κλίμα, για προσέλκυση τουριστών γι΄αυτό και υπάρχει συμμετοχή σε διαδικτυακές εκθέσεις κλπ
Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ν. Αγχιάλου Κώστα Ευσταθίου, ήδη η εταιρία EasyJet κλείνει ηλεκτρονικά εισιτήρια όλο τον χειμώνα, ενώ άνοιξε και η διάθεση των εισιτηρίων της Condor, ενώ το επόμενο διάστημα θα γίνει ενημέρωση για την ακρινή ημερομηνία έναρξης των πτήσεων προς το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου. Οι πτήσεις της EasyJet από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου προς τη Ν. Αγχίαλο αναμένεται – αν δεν αλλάξει κάτι – να ξεκινήσουν στις 2 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, με εισιτήρια που ξεκινούν από 22 €, ενώ θα γίνονται πτήσεις κάθε Τετάρτη και Σάββατο.
Η εταιρία Condor θα συνδέσει το Μόναχο με τη Ν. Αγχίαλο από τις 26 Μαΐου μέχρι 9 Οκτωβρίου, επίσης κάθε Τετάρτη και Σάββατο και με τιμές εισιτηρίων από 69 €.
Ακόμη, για μετά το Πάσχα ίσως, προσδιορίζεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις της Transavia Paris, από το Παρίσι στη Ν. Αγχίαλο, με προορισμό το club Mediaterranee της Β. Εύβοιας, ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι πτήσεις της Transavia από την Ολλανδία προς τη Ν. Αγχίαλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.