Κ. Μαραβέγιας στο Ράδιο ΕΝΑ: Τα προβλήματα υγείας δεν σηκώνουν κομματικές αντιπαραθέσεις (ηχητικό)

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ μετέφερε το αίτημα των γιατρών για συνάντηση στο Υπ. Υγείας

Τα προβλήματα υγείας δεν σηκώνουν κομματικές αντιπαραθέσεις, επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη, ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, με αφορμή και την πρόσφατη συνάντηση των βουλευτών του νομού με το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΜ, του Ιατρικού Συλλόγου και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο κ. Μαραβέγιας τόνισε πως έχει μεταφέρει ήδη το αίτημα των ιατρών για συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας κι επεσήμανε πως θα πρέπει ο πυρήνας της διεκδίκησης να είναι η επίσπευση των διαδικασιών, για την έλευση μόνιμου αλλά και επικουρικού προσωπικού στο Αχιλλοπούλειο .

Ο Βουλευτής, μίλησε για την “αποστροφή” των νέων γιατρών να ενταχθούν στο ΕΣΥ, ανέφερε πως υπήρξε αιμορραγία επιστημόνων προς το εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης, ενώ έδωσε το στίγμα της κυβέρνησης για το πρόγραμμα πρόληψης που προωθεί, στο οποίο ο πολίτης με την καθοδήγηση του οικογενειακού του ιατρού, θα προωθείται για τις απαραίτητες εξετάσεις πρόληψης -καρκίνος μαστού, τραχήλου της μήτρας, παχέως εντέρου κ.α.- χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά.

Όλη η συνέντευξη του κ. Μαραβέγια στο Ράδιο ΕΝΑ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.