Κ.Παπανάτσιου: «Είναι ψεύτης ο Μπέος»

Να ανασκευάσει τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, ζητά από τον σε αργία Δήμαρχο η υφυπουργός Οικονομικών

Βολές κατά του σε αργία δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου εξαπέλυσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, κατηγορώντας τον για συκοφαντικές αναφορές που έκανε εναντίον της μιλώντας χθες στον Astra. Ο Αχ.Μπέος ισχυρίστηκε ότι υπήρξαν πολιτικές πιέσεις προκειμένου να του επιβληθεί πρόστιμο από την Εφορία, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπάλληλος που διενήργησε τον φορολογικό έλεγχο στα δηλωθέντα εισοδήματά του, λίγο καιρό αφού του κοινοποιήθηκε η σχετική πράξη, αποσπάστηκε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η κ. Παπανάτσιου:

Σε χυδαία ψευδολογία κατέφυγε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος, αυτή τη φορά εις βάρος της Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Μαγνησίας Κατερίνας Παπανάτσιου.
Ο ισχυρισμός του ότι δήθεν υπάλληλος της ΔΟΥ Βόλου, που έκανε έλεγχο στον κ. Μπέο και του επέβαλε πρόστιμο, αποσπάστηκε στο γραφείο της Υφυπουργού είναι απολύτως ψευδής και οφείλει τόσο ο ίδιος όσο και το κανάλι στο οποίο έγιναν οι δηλώσεις αυτές να αποκαταστήσουν την αλήθεια.
Εξάλλου, διευκρινίζεται ότι οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), συμπεριλαμβανομένων των ΔΟΥ και των Τελωνείων, δεν υπάγονται στο Υπουργείο Οικονομικών και ούτε παίρνουν εντολές από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου. Η Υφυπουργός Οικονομικών ασκεί αποκλειστικά νομοθετικό έργο στα φορολογικά θέματα και δεν έχει αρμοδιότητα να δίνει εντολές ελέγχου στις ΔΟΥ ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.