Κ. Παπανάτσιου για την αέρια ρύπανση: Νέα συνάντηση με τα στοιχεία της έρευνας και οργάνωση ενεργειών

Να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την περιοχή μας

Την άποψη ότι θα πρέπει να επαναληφθεί η συνάντηση όταν θα υπάρχουν τα στοιχεία της έρευνας που διεξάγει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την αέρια ρύπανση και την οργάνωση των ενεργειών από πλευράς βουλευτών, πρότεινε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου.
Σημείωσε πως ως πολιτικοί πρέπει να ακούν τους επιστημονικούς φορείς κι έπειτα εκείνοι από την πλευρά τους να κάνουν ότι καλύτερο για την περιοχή.
«Κανένας δεν δηλώνει ότι δεν υπάρχει αυξημένη ρύπανση στην πόλη, ακόμη κι αν- τα ποσοστά- είναι στα επίπεδα της Ελλάδας. Θα πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την περιοχή μας. Περιμένουμε τα αποτελέσματα της μελέτης» είπε η κ. Παπανάτσιου.
Προσέθεσε πως έχουμε ένα αξιόλογο Πανεπιστήμιο, αξιόλογους ερευνητές στη διάθεση της περιοχής, τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα είναι έτοιμα τον Μάρτιο και πρότεινε να γίνει μία επόμενη συνάντηση, έχοντας τα ευρήματα της εν λόγω έρευνας για οργανωθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν.
«Θέλουμε περισσότερους ελέγχους από την Περιφέρειας ; Να αλλάξουμε την ΑΕΠΟ; Θα πρέπει να το διεκδικήσουμε. Για να κάνουμε αυτά, θα πρέπει να έχουμε κάποια στοιχεία. Αφού μας δώσουν τα στοιχεία δεσμεύομαι να κάνω τις ενέργειες που μπορώ από τη βουλή», υποστήριξε η κ. Παπανάτσιου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.