Δυο ηλικιωμένοι Βολιώτες εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά ανήλικες αδελφές!

Κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας και κατ' οίκον περιορισμό

Ένοχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, που καταδίκασε σε συνολική κάθειρξη 8 ετών έναν 78χρονο και 9 ετών έναν 80χρονο, οι οποίοι ασέλγησαν σε δύο ανήλικα κορίτσια, στο Βόλο, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο καταδικασθέντες, λόγω γήρατος, θα εκτίσουν την ποινή κατ’ οίκον.

Τα δύο ανήλικα κορίτσια – αδελφές το 2018 έπεσαν θύματα των δύο καταδικασθέντων ανδρών, που ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.
Πρόκειται για έναν 78χρονο γείτονα που με διάφορα προσχήματα ξεγέλασε την 6χρονη τότε και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης μαθήτριας η οποία μάλιστα, όπως τονίστηκε στο Δικαστήριο, είναι άτομο με αναπηρίες (μέτρια νοητική υστέρηση).
Επίσης καταδικάστηκε ένας 80χρονους οικογενειακός φίλος που προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του δεύτερου ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 18 χρονών, σε παραλία της Νέας Αγχιάλου όπου παραθέριζαν μαζί.
Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις πράξεις και το Δικαστήριο τους αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Η εισαγγελέας έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, οι οποίοι όπως τόνισε η πρόεδρος του ΜΟΔ Λάρισας, ομόφωνα κηρύχθηκαν ένοχοι για κατάχρηση ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, με τον 80χρονο να κρίνεται ένοχος επιπλέον για κατάχρηση ανηλίκων.
Μετά την ανακοίνωση της ποινής, οι δύο ηλικιωμένοι οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών στο Βόλο, για να εκτίσουν την ποινή τους στα σπίτια τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.