«Καρφιά» Βαΐτση κατά Καπούλα, Ιγγλέση και Τσάμη για το rdf

O πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ τους ζητά να τοποθετηθούν με σαφήνεια σχετικά με το θέμα της καύσης

Καρφιά κατά συντρόφων του, και όχι μόνο, εκτοξεύει ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας και γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων της ΑΓΕΤ Δημήτρης Βαΐτσης, αναφορικά με τη θέση τους στο ζήτημα της καύσης rdf από την τοπική τσιμεντοβιομηχανία. Ο κ. Βαΐτσης καταφέρεται τόσο κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Βόλου Ευθ. Τσάμη, όσο και κατά της προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυς Καπούλα και του δημοτικού συμβούλου Χριστόφορου Ιγγλέση, με τους οποίους ήταν συνυποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη “Βόλος, έξυπνη πόλη”. Στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Βαΐτσης ζητά και από τους τρεις να διευκρινίσουν ποια είναι η θέση τους για το μείζον αυτό ζήτημα, ενώ αφήνει αιχμές εναντίον δύο εξ αυτών για το γεγονός ότι ενώ πέρυσι είχαν αποχωρήσει από σύσκεψη που είχε γίνει στην ΑΓΕΤ για το θέμα του rdf, χθες οι ίδιοι συμμετείχαν σε κλειστή σύσκεψη φορέων για το ίδιο θέμα. Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ζητά την επίσημη θέση της παράταξης “Βόλος, έξυπνη πόλη” για το θέμα, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στον δημ.σύμβουλο Χρ.Ιγγλέση τον οποίο κατηγορεί οτι κωφεύει, ενώ ο ίδιος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εντός της ΑΓΕΤ. Η διαδικτυακή αυτή επίθεση βέβαια προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου του ΤΕΕ κ. Νάνσυς Καπούλα η οποία σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο άλλοτε συνοδοιπόρος της, πρόσθεσε κάτω από την ανάρτησή του παλαιότερα δημοσιεύματα σχετικά με τις θέσεις του ΤΕΕ Μαγνησίας για το ζήτημα, δηλώνοντας διαθέσιμη για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Βαΐτσης:

Κύριε Πρόεδρε του ΙΣΜ Τσάμη Ε. πριν ένα χρόνο περίπου πήρατε πρόσκληση από την διοίκηση ΑΓΕΤ για ενημέρωση για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων και ενώ ήρθατε στην ΑΓΕΤ αποχωρήσατε με την πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Νάνσυ Καπουλα με την δικαιολογία ότι ήταν κλειστή η σύσκεψη και τώρα κάνατε σύσκεψη με κλειστές πόρτες ΓΙΑΤΙ?? Κ.πρόεδρε του ΤΕΕ Μαγνησίας που είστε καθ’ ύλην αρμόδια ποια επιτέλους είναι η θέση σας για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων γιατί κάποιοι συνεργάτες σας είναι κατα και κάποιοι υπέρ και ξέρετε ποιοι δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα!Επίσης ποια είναι η θέση της παράταξη ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ και ιδιαίτερα του Δημ .συμβούλου σας κ. Ιγγλέση Χριστόφορου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ΑΓΕΤ ?Που λογικά ξέρει το θέμα αλλά κωφεύει!!Παρακαλώ περιμένουμε απάντηση από δύο θεσμικούς προέδρους για ένα σοβαρό θέμα που αφορά την πόλη μας.

Εφαρμογή του νόμου και εξονυχιστικούς ελέγχους ζητά ο Χρ.Ιγγλέσης

Σε απάντηση των όσων του καταλογίζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ, ο δημοτικός σύμβουλος Χριστόφορος Ιγγλέσης σχολίασε: Κύριε Βαΐτση επειδή δεν έχω μάθει να κωφεύω αλλά ούτε και να ξεχνάω, η θέση μου παραμένει η ίδια με αυτή που είχα και πριν τις δημοτικές εκλογές. Είναι η πλήρης εφαρμογή του νόμου και οι εξονυχιστικοί έλεγχοι σε όλες τις βιομηχανίες. Αυτή είναι και η θέση της Έξυπνης Πόλης συνδυασμός με τον οποίο ήσασταν και σεις υποψήφιος. Κλείνοντας θα ήθελα να διευκρινίσω πως διατηρώ την καντίνα στην ΑΓΕΤ και δεν είμαι βιομήχανος ώστε να απολογηθώ στον κόσμο του Βόλου για την αέρια ρύπανση την πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.