Καταναλωτές που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς … καταλήγουν σε φάρμακα

Στο 98% η επιτυχία στα αποτελέσματα παρεμβάσεων της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας!

Υψηλά βάζει τον πήχη η νέα Διοίκηση της Ένωσης Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας, όπως ανέφερε στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Κωνσταντίνος Λυχναρόπουλος. Όπως είπε, συνάνθρωποί μας που οφείλουν, πηγαίνουν στην ΕΝ.ΚΑ. αγχωμένοι και φοβισμένοι για την ίδια τους τη ζωή. Ο φόβος και ο τρόμος παράγει τοξίνες μέσα τους και επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, πληρώνουν για φάρμακα!

Η επιτυχία της Ένωσης έχει φτάσει στο 98%
Η επιτυχία της Ένωσης έχει φτάσει στο 98% και στόχος της νέας Διοίκησης είναι το ποσοστό αυτό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς στο 2% περιλαμβάνονται αρκετές υποθέσεις που δεν λύθηκαν και πρέπει να λυθούν.
Ο κ. Λυχναρόπουλος είπε ότι γίνεται χρήση της τεχνητής νοημοσύνης με στοιχεία από το 2013, που ψηφιοποιήθηκαν, βρέθηκαν καλές πρακτικές, δημιουργήθηκαν οι ομάδες εργασίας, που εποπτεύονται από μέλη του Δ.Σ., ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα και η επιτυχία να ξεπεράσει το 99%.
Ο νέα πρόεδρος τόνισε, ότι επειδή ο κ. Αλ. Κουτσελίνης έχει αφήσει μεγάλη παρακαταθήκη, το θεμέλιο είναι πολύ ισχυρό και υπάρχει ετοιμότητα να “χτιστούν πολλοί όροφοι πάνω απ’ αυτά τα θεμέλια”, η ΕΝ.ΚΑ. θέλει να πάει και άλλα βήματα παραπέρα.

Συζητήσεις για συνεργασία με πολλούς φορείς
Ο κ. Λυχναρόπουλος τόνισε ότι η Ένωση Καταναλωτών έχει συνεργασίες με τον ΕΦΕΤ, με τον ΕΟΦ, με το Γενικό Χημείο του Κράτους, με την Ένωση Χημικών Ελλάδος, με την Ένωση Περιβαλλοντολόγων, ενώ πρόκειται να γίνουν συζητήσεις και με άλλους φορείς για το είδος της συνεργασίας.
«Η δύναμή μας είναι αρκετά μεγάλη, αλλά και πάλι δεν φτάνει, γιατί οι υποθέσεις έχουν διαφορετικές θεματολογίες και κάθε μια θέλει τον δικό τη χρόνο, που αφιερώνουμε από την καθημερινότητά μας», τόνισε ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών.

«Αγχωμένοι και φοβισμένοι για την ίδια τους τη ζωή»
Ιεραρχώντας τα προβλήματα ο πρόεδρος της ΕΝ.ΚΑ, είπε ότι υπάρχουν προβλήματα που έχουν διαφορετικές προτεραιότητες, διότι οι συμπολίτες πηγαίνουν με λογαριασμούς που πλησιάζει η ημερομηνία πληρωμής τους ή έχουν οχλήσεις από δικηγορικά γραφεία και υπηρεσίες ενημέρωσης για οφειλές.
«Οι άνθρωποι έρχονται αγχωμένοι και φοβισμένοι για την ίδια τους τη ζωή. Ο φόβος και ο τρόμος παράγει τοξίνες μέσα τους και επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς, πληρώνουν για φάρμακα, κάτι που ανθρωπιστικά και μόνο, τους δίνει προτεραιότητα για να σωθούν και είναι προτεραιότητα της Ένωσης Καταναλωτών», τόνισε ο κ. Λυχναρόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.