Καταγγελίες για παρουσία «μπράβων» στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου (video + φωτογραφίες)

Εμπόδισαν διαμαρτυρόμενους πολίτες να πάρουν τον λόγο για να τοποθετηθούν για τη ΔΕΥΑΜΒ

Την παρουσία “μπράβων” στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου κατήγγειλαν πολίτες που βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο ζητώντας τον λόγο προκειμένου να τοποθετηθούν για το θέμα της λύσης και εκκαθάρισης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης που συζητούνταν. Η συνεδρίαση διακόπηκε λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, όταν πολίτες που ανήκουν σε διάφορες συλλογικότητες και ήθελαν να πάρουν το λόγο προκειμένου να τοποθετηθούν στη συζήτηση για τη ΔΕΥΑΜΒ, δεν έλαβαν τον λόγο από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά, με συνέπεια να θελήσουν να απευθυνθούν σε όλο το προεδρείο κινούμενοι προς αυτό.

Την ίδια ώρα ωστόσο, άλλοι πολίτες που καταγγέλθηκαν ως “μπράβοι” και φέρονται να υπερασπίζονται την τακτική της δημοτικής αρχής, μπήκαν μπροστά τους και τους απώθησαν, με συνέπεια να αρχίσει καυγάς. Αποτέλεσμα ήταν να βγουν “σηκωτοί” από την αίθουσα οι χαρακτηριζόμενοι ως “μπράβοι” υπό το σύνθημα “έξω οι μπράβοι από το Δημαρχείο”. Στην αίθουσα του συμβουλίου εισήλθαν και δυνάμεις της Αστυνομίας που προσπάθησαν να απομακρύνουν τους εμπλεκόμενους πολίτες, ενώ η συνεδρίαση σταμάτησε.

Ο δήμαρχος υπό αποδοκιμασίες μπήκε ξανά στην αίθουσα στις 14.30 και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς ανακοίνωσε ότι διακόπτεται η συνεδρίαση για αύριο Τρίτη στις 9 το πρωί.



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.