Κατερίνα Παπανάτσιου στο Ράδιο ΕΝΑ: Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να κάνει τη συνένωση δυνάμεων

«Εμείς στην Αριστερά έχουμε μάθει να μιλάμε μεταξύ μας», τόνισε η βουλευτής Μαγνησίας (ηχητικό)

Ως έναν χαρισματικό ηγέτη που είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει αυτή τη συνένωση δυνάμεων στο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε η Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου τον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη.
Η κ. Παπανάτσιου τόνισε πως στην Αριστερά έχουν μάθει να μιλούν μεταξύ τους, να συγκρούονται με την καλή έννοια του όρου και μέσα από τις αντιθέσεις τους, να συγκλίνουν και να βγάζουν τις αποφάσεις τους.
Αναφορικά με την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης που συνεδριάζει αυτό το Σαββατοκύριακο, η Βουλευτής ανέφερε πως εκεί θα μπει η βάση συζήτησης που θα πάρει την τελική της μορφή στο Συνέδριο της παράταξης το Μάιο.
Μάλιστα σχολίασε και τα στελέχη που προέρχονται από άλλα πολιτικά κόμματα και ρεύματα, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως ” Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πόλος της προοδευτικής παράταξης κι αυτό φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές και φαίνεται και από τον κόσμο που έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα βασικά ζητήματα που μπαίνει πλέον σε παγκόσμιο επίπεδο είναι αυτό της κλιματικής αλλαγής, άρα το περιβάλλον θα πρέπει να παίξει ένα σημαντικό ρόλο, άρα με αυτή την έννοια θα πρέπει να συσπειρώσουμε κι όλες αυτές τις δυνάμεις που είναι στον προοδευτικό χώρο και δίνουν προτεραιότητα στο σεβασμό στο περιβάλλον” και συμπλήρωσε ” Στην προηγούμενη κεντρική επιτροπή στην ομιλία της η κ. Ξενογιαννακοπούλου η οποία αναφέρθηκε στους παλιούς συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ και είπε μην μας φοβάστε, εμείς ερχόμαστε στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί σεβόμαστε την Αριστερά και τις αρχές της. Βλέπουμε όλα αυτά που έχουν γίνει και ήρθαμε να ενταχθούμε για να μεγαλώσουμε την παράταξη και να κάνουμε ξανά κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ”.
Τέλος, μιλώντας για τον Αλέξη Τσίπρα η κ. Παπανάτσιου τον χαρακτήρισε χαρισματικό ηγέτη, ξεκαθάρισε πως κανείς δεν τον αμφισβητεί και είναι ο μόνος, όπως είπε η ίδια, για να μπορέσει να κάνει συνένωση όλων αυτών των δυνάμεων και απόψεων.
Όλη η συνέντευξη της κ. Παπανάτσιου στο Ράδιο ΕΝΑ:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.