Κάτοικος Νεάπολης για Αχ. Μπέο: «Είπε αγαπούλα θα στείλω συνεργείο και 13 ημέρες μετά δεν ήρθε κανείς»

Οι κάτοικοι ζητούν την κινητοποίηση του Δήμου καθώς έχουν ακόμη πλημμυρισμένες αυλές

Τα σπίτια τους γέμισαν νερό, όπως και οι αυλές και οι δρόμοι τους. Η πλημμύρα των προηγούμενων ημερών αναστάτωσε την ζωή χιλιάδων κατοίκων του Βόλου και της Μαγνησίας και ακόμη, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες τα προβλήματα ακόμη παραμένουν.

Η κ. Ελένη, κάτοικος της Νεάπολης- τέρμα Σκουφά- επικοινώνησε με το Ράδιο ΕΝΑ και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Καρεκλίδη, θέλοντας να αναδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Στη δική της γειτονιά, στην οδό Σκουφά στο τέρμα της, υπάρχουν δέκα σπίτια τα οποία μάλλον ο Δήμος Βόλου έχει ξεχάσει την ύπαρξή τους.

«Εδώ και 15 ημέρες τα νερά είναι ακόμη μέσα στις αυλές μας και δεν εμφανίστηκε κανένας να μας δώσει μια βοήθεια. Πριν 13 ημέρες πέρασε ο κ. Μπέος, είπε θα στείλει συνεργείο, δεν έστειλε τίποτα. Είπε στη νύφη μου «αγαπούλα θα στείλω συνεργείο αύριο κι από τότε πέρασαν 13 ημέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ελένη, λέγοντας πως ο Δήμαρχος πέρασε από την γειτονιά της κι είπε μόνο καλημέρα.

Από το σημείο πέρασε και η πυροσβεστική, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. «Ήρθε κανά δυο μέρες η πυροσβεστική, ευχαριστούμε τα παιδιά, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά. Ο κ. Μπέος είπε ότι θα μας λύσει το πρόβλημα, αλλά δεν το έλυσε. Μετά δεν πέρασε κανένας. Τα νερά είναι στις αυλές μας, βγάζουν πολλές μυρωδιές, μυρίζει όλος ο τόπος», συνέχισε η κ. Ελένη λέγοντας πως επικοινώνησε με τον Δήμο πολλές φορές δίχως όμως αποτέλεσμα.

Τόσο η ίδια, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον δήμο να τους βοηθήσει στην απάντληση των υδάτων που λιμνάζουν στις αυλές τους και στους γύρω χώρους καθώς οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας και με δυσκολία μπορούν να μετακινηθούν.

Μάλιστα, βλέποντας τις τελευταίες ημέρες τον δήμαρχο να καθαρίζει με τις μάνικες τους δρόμους της πόλης, η κ. Ελένη δεν άντεξε και σχολίασε ότι «οι δρόμοι δεν έχουν προτεραιότητα, όπως έχουν οι κάτοικοι»…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.