Κοινωνική έρευνα για το περιβάλλον 13χρονης στον Βόλο

Σε ρητή δικάσιμο ο 40χρονος για κακοποίηση της κόρης του

Σε ρητή δικάσιμο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου θα δικαστεί ένας 40χρονος από την Αλβανία μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του, συμπατριώτισσάς του και της ανήλικης κόρης του, ότι κακοποίησε το παιδί.
Χθες επρόκειτο να γίνει το αυτόφωρο που είχε αναβληθεί, αλλά απουσίαζε ο ένας συνήγορος και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 3 Φεβρουαρίου 2023.
Ο άνδρας που έχει την επιμέλεια του 15χρονου γιου και της 13χρονης κόρης του, μένει στον Βόλο και εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής. Η ανήλικη κόρη του παραμένει από την Παρασκευή στο Νοσοκομείο για προστατευτική φύλαξη, ενώ παράλληλα διενεργείται κοινωνική έρευνα για το περιβάλλον της.
Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία του και θα δικαστεί τη Δευτέρα, ενώ στο μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος.
Ο 40χρονος ζει με τα δύο ανήλικα παιδιά του, έχει την επιμέλειά τους, ενώ η γυναίκα απουσιάζει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και δεν έχει επαφές με την οικογένειά της.
Η 33χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο την περασμένη εβδομάδα και μιλούσε με την ανήλικη κόρη της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ενώ το παιδί ξεκίνησε για το σχολείο, το πρωί της Πέμπτης, βρέθηκε στην Αστυνομία με τη μητέρα της για να καταγγείλουν τον πατέρα για κακοποίηση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας του κοριτσιού χτύπησε την 13χρονη δύο ημέρες πριν την καταγγελία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.