Κολυνδρίνη: «Σικάτος ο πρωτευουσιάνικος ιός-Επιθετικός στας εξοχάς»

Το καυστικό σχόλιο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας για το κλείσιμο των καταστημάτων

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων από τις 12 τα μεσάνυχτα προκαλούν αντιδράσεις και όχι μόνο στις τάξεις των επαγγελματιών. Οι αυτοδιοικητικοί παίρνουν σιγά σιγά θέση, όπως για παράδειγμα η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Με μία καυστική ανάρτηση στο Facebook, η κα Κολυνδρίνη καυτηριάζει ουσιαστικά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείνουν τα καταστήματα σε Δήμο Βόλου και Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, ενώ σε περιοχές με πολλά περισσότερα κρούσματα, όπως η Αθήνα δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Να ξέρετε εν τέλει δεν είναι θέμα ποσότητας αλλά ποιότητας… Στη Λάρισα και στο Βόλο ο ιός είναι πιο επιθετικός, πιο παρακμιακός και υπαίθριος, σε αντίθεση με τον σικάτο πρωτευουσιάνικο ιό που ξέρει από τρόπους και δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό μεταμεσονύχτια. Εξ ου και η διαφοροποίηση. Άλλη (πάρα)λογική δεν έχει… Εδώ εις τας εξοχάς μέχρι τις 12 αναπαύεται… Μετά τις 12 νυχτοπερπατά… Τον νου μας…!!! Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά λέμε εμείς οι της υπαίθρου…» αναφέρει στην ανάρτησή της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.