Κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2023 στη Μαγνησία!

Γεννήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην Κλινική Άγιος Νικόλαος

Ποδαρικό γένους θηλυκού έκανε το 2023 στη Μαγνησία, καθώς το πρώτο μωράκι του νέου έτους είναι κορίτσι. Όπως καταγράφει το magnesianews.gr το πρώτο μωρό του νέου έτους γεννήθηκε στην Κλινική Άγιος Νικόλαος- πρώην Κλινική Κωνσταντινόπουλου- στον Βόλο, σήμερα, Δευτέρα στις 2:50 τα ξημερώματα.

Το τοκετός έγινε με καισαρική και το μωράκι ζυγίζει 2900 γραμμάρια. Μαμά και παιδί χαίρουν άκρας υγείας, ενώ πρόκειται για το πρώτο παιδί της οικογένειας, από τα Κανάλια.

Η μητέρα Σοφία Μανώλη και ο πατέρας Θανάσης Κοντοστέργιος από τα Κανάλια, είναι τρισευτυχισμένοι με την έλευση της κόρης τους, αν και όπως δήλωσε ο πατέρας στο magnesianews.gr την περίμεναν λίγο αργότερα. Όμως η μικρή φάνηκε πως θέλει να έρθει νωρίτερα στον κόσμο και χθες έπιασαν οι πόνοι την μητέρα, η οποία μετέβη στην Κλινική και εισήχθη για καισαρική υπό την μαιευτήρα- γυναικολόγο κ. Τσάπη.

Όλα κύλησαν πολύ ομαλά και η μικρή είναι και επίσημα το πρώτο μωράκι του νέου έτους στη Μαγνησία!

Μάλιστα, φαίνεται πως οι πρωτιές είναι οικογενειακή παράδοση, καθώς και η αδερφή του πατέρα κ. Κοντοστέργιου ήταν το πρώτο παιδί του 1989!

Σημειώνεται ότι στο Νοσοκομείο Βόλου δεν έγινε κάποιος τοκετός την Πρωτοχρονιά με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να περιμένουν το δικό τους πρώτο μωρό για τη νέα χρονιά.

Δημ. Παλαιοδημοπούλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.