Μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος Βολιώτης

Μετά από τροχαίο ατύχημα με την μοτοσικλέτα του

Μάχη για τη ζωή του δίνει 18χρονος Βολιώτης, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου», με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του κρίσιμη, λόγω της βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί, προκειμένου να περιοριστεί η έκταση του αιματώματος.

Όλα συνέβησαν, χθες το απόγευμα, όταν επιβαίνοντας στην μοτοσικλέτα του, με συνεπιβάτη την μητέρα του, και κινούμενος στην περιοχή της Νεάπολης, ίσως από την ολισθηρότητα του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο μπροστινό μέρος αστικού λεωφορείου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του, μιας και χτύπησε το κεφάλι του πάνω στο λεωφορείο και το σώμα του βρέθηκε κάτω από το όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του είναι σε καλή κατάσταση και δεν φέρει σοβαρά χτυπήματα. Οδηγοί που ήταν στο σημείο, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου, που εκτελούσε την διαδρομή ΟΑΕΔ- Άνω Βόλος, κάλεσαν τον ΕΚΑΒ που έσπευσε και με δυο ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο. Το ατύχημα διερευνά η Τροχαία Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.