Μαγνησία: Καιρός για … βουτιές μόνο την Κυριακή

Κατα τόπους βροχές Παρασκευή και Σάββατο. Καλός ο καιρός τον Σεπτέμβριο

Τις βουτιές του στις θάλασσες του Παγασητικού μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν οι Βολιώτες και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Θεοφάνη Τακούδη, που μίλησε στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή ο καιρός τον Σεπτέμβριο θα είναι καλός, με εξαίρεση λίγες μόνο ημέρες.
Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη θα υπάρξει εναλλαγή ήλιου και σύννεφων, ενώ θα σημειωθούν κατά τόπους κάποιες βροχές , όχι όμως μεγάλης έντασης και όχι χαλάζι. Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στον Βόλο θα είναι γύρω στους 27 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρξουν τοπικές βροχοπτώσεις , όμως την Κυριακή ο καιρός θα είναι γενικά καλός, αν και θα σημειωθούν κάποιες αραιές συννεφιές στα ορεινά.
Ο υδράργυρος την Παρασκευή και το Σάββατο θα φτάσει μέχρι τους 28 βαθμούς Κελσίου στον Βόλο, ενώ την Κυριακή θα υπάρξει μία μικρή τάση ανόδου, με το θερμόμετρο να δείχνει τους 29 βαθμούς που θα ευνοήσει όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί με μεγαλύτερη ένταση από το βράδυ της Πέμπτης. Ειδικότερα, οι άνεμοι θα πνέουν 4-5 μποφόρ στα παράλια του νομού και 6 μποφόρ πιο ανοιχτά. Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, καλές θερμοκρασίες θα παρατηρηθούν και την ερχόμενη εβδομάδα, με τον ίδιο να σημειώνει πως μετά τον Σεπτέμβριο θα έρθει σταδιακά το φθινόπωρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.