Μαγνησία: Συννεφιές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας και τις επόμενες ημέρες

Από την Τρίτη τα φαινόμενα αρχίζουν να εξασθενούν

Φθινοπωρινό αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού με έντονα φαινόμενα στο Νομό Μαγνησίας, με τις συννεφιές, τις βροχές και τις τοπικές καταιγίδες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, που αρχίζει να παρατηρείται εξασθένηση του φαινομένου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία πρόβλεψης του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», οι βροχές θα συνοδευτούν και από πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα κυμανθεί από τους 14 έως και τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, σήμερα Σάββατο, αναμένονται επίσης συννεφιές και πρόσκαιρες βροχές, ενώ οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί έως μέτριοι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μέχρι το μεσημέρι θα παρατηρηθούν «ανοίγματα» στον καιρό, αλλά δεν θα είναι μόνιμα. Η θερμοκρασία στην πόλη του Βόλου θα κυμανθεί χαμηλά, από τους 13 έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα ίδια θερμοκρασιακά επίπεδα θα κινηθεί και η Κυριακή, με μικρές διακυμάνσεις και την χαμηλότερη θερμοκρασία να είναι στους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ δεν θα ξεπεράσει τους 16. Αναμένεται να σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, με τους ανέμους να πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί μέτριοι.
Εξίσου βροχερό θα είναι το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, καθώς και τη Δευτέρα αναμένονται να σημειωθούν βροχές, ενώ στα νοτιοανατολικά του Νομού, ακόμα και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-βορειοανατολικοί έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία στον Βόλο παραμένει στα ίδια επίπεδα, από τους 14 έως τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη όμως, αρχίζει να αλλάζει το σκηνικό του καιρού, παρότι η μέρα θα ξεκινήσει με βροχές και συννεφιές. Στην πορεία της ημέρας τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν, με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι έως και μέτριοι, και την θερμοκρασία να κυμαίνεται από τους 14 έως και τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.