Μαγνησία: Ζήτησε να επισκεφθεί ψυχίατρο ο 34χρονος που βιντεοσκόπησε διάρρηξη σπιτιού της πρώην του

Προκάλεσε φθορές, ενώ της έστειλε το βίντεο στο facebook

Αναβολή έδωσε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, στην εκδίκαση της υπόθεσης ενός 34χρονου, που έκλεψε μοτοσικλέτα μιας 51χρονης, πήγε σε χωριό του Δήμου Ν. Πηλίου, διέρρηξε το σπίτι της πρώην συντρόφου του, προκαλώντας φθορές και της έστειλε το βίντεο στο FB.
Ο 34χρονος κατηγορούνταν για κλοπή, διάρρηξη και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία, και συνελήφθη την Κυριακή από αστυνομικούς του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, μετά από καταγγελία της 39χρονης πρώην συντρόφου του.
Ο κατηγορούμενος όταν τον ρώτησε η πρόεδρος του Δικαστηρίου αν επιθυμεί αναβολή για να προετοιμάσει την απολογία του, απάντησε ότι έχασε τη δουλειά του, δεν έχει χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο, αλλά ζήτησε να επισκεφθεί ψυχίατρο.
Η 39χρονη εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, που κατέθεσε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε δομή κακοποιημένων γυναικών εκτός Βόλου, καθώς υπέστη ψυχολογική και σωματική βία από τον κατηγορούμενο, από το τέλος Μαρτίου, όταν ο 34χρονος προσπάθησε να την παρασύρει με δίκυκλο, ενώ εκκρεμούν τρεις μηνύσεις σε βάρος του. Επειδή η παρουσία της γυναίκας στο Δικαστήριο ήταν σημαντική, αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή, η δίκη να διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, ώστε να μπορεί να παραβρεθεί ως μάρτυρας.
Στον κατηγορούμενο τέθηκε όρος να μην προσεγγίσει την πρώην σύντροφό του δια ζώσης ή τηλεφωνικά, μέχρι να γίνει η δίκη. Σημειώνεται ότι ο 34χρονος έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές για επεισόδια κατά γυναικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.