Μάλωσαν για πολλοστή φορά, γαμπρός και συμπεθέρια…

Σήμερα θα δικαστούν για το επεισόδιο με σωματική βλάβη στις Μικροθήβες

Το επεισόδιο που δημιούργησαν μεταξύ τους ένας 29χρονος, ο 81χρονος πεθερός του και ο 57χρονος πατέρας του, είχε αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο το απόγευμα της Τετάρτης και ο άλλος χθες, όταν πιάστηκαν στα χέρια, λόγω χρόνιων διαφορών.
Οι δράστες κατηγορούνται για εξύβριση, σωματική βλάβη και απειλή. Ο 81χρονος κατηγορείται ότι επιτέθηκε με τα χέρια του, απείλησε και εξύβρισε τον 29χρονο γαμπρό του.
Ο νεαρός μήνυσε τον 81χρονο και στη συνέχεια, ο ηλικιωμένος έκανε αντιμήνυση τον 29χρονο γαμπρό του και τον 57χρονο πατέρα του και συμπέθερο για απλή σωματική βλάβη και απειλή.
Ο ηλικιωμένος άνδρας και ο γαμπρός του συνελήφθησαν άμεσα, ενώ ο 57χρονος πατέρας του νεαρού συνελήφθη χθες και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να δικαστούν σήμερα Παρασκευή.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι τρεις άνδρες, που έχουν χρόνιες διαφορές, έχουν απασχολήσει για πολλοστή φορά τις αρχές και το τελευταίο επεισόδιο μεταξύ τους έγινε μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο και για το λόγο αυτό πρότεινε να παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι να δικαστούν.
Ωστόσο, η πρόεδρος του Δικαστηρίου, είπε ότι τους δίνει ακόμη μια ευκαιρία και τους άφησε ελεύθερους, με την επισήμανση ότι αν γίνει νέο επεισόδιο θα μετρήσει στη δίκη που θα γίνει σήμερα.