Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Υπό προϋποθέσεις, εφικτό να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική συνεργασία…»

Αιτήθηκε να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για τις περαιτέρω κινήσεις

Υπό προϋποθέσεις, είναι εφικτό να υπάρξει συνέχεια στην πολιτική συνεργασία που ξεκίνησε με το ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα» η πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που αιτήθηκε όπως είπε, να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα για τις περαιτέρω πολιτικές κινήσεις.
Όπως δήλωσε η ίδια, «γενικότερα, όπως και πανελλαδικά βεβαίως, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει από τη ΝΔ, μια διαφορά, όμως το ποσοστό που έλαβε, ήταν μεγαλύτερο τελικά, από αυτό που έλεγαν κάποιοι ότι θα λάβει.
Αντίστοιχα το ποσοστό που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία ήταν μεγαλύτερο και σε ότι με αφορά, που δεν ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ, συνεργάστηκα με το κόμμα. Σαφώς ο αριθμός των ψήφων που έλαβα ήταν πολύ μεγάλος, καθώς συνεργάστηκα με έναν χώρο στον οποίο δεν ανήκω, αλλά πιστεύω στον Αλέξη Τσίπρα και πίστευα ότι θα έπρεπε να δοθεί μία ακόμη τετραετία. Οι άνθρωποι που με ψήφισαν δεν ανήκουν στο στενό κομματικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άνθρωποι που εκτίμησαν την προσπάθεια που έκανα. Είναι τιμή αλλά και υποχρέωση να συνεχίσω να μάχομαι».
Όπως τόνισε η πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη «η κρίση του ελληνικού λαού είναι σεβαστή, αυτό που πραγματικά εύχομαι, είναι οι διαφοροποιήσεις που θα γίνουν, να μην έχουν οδυνηρές συνέπειες στον κόσμο. Οι πρώτες πρωτοβουλίες δεν είναι ενθαρρυντικές, είναι όμως ακόμη νωρίς για να μπούμε στην κριτική…
Σε ότι αφορά τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε, «μένει να δούμε αν υπάρχει η πρόταση για συνεργασία και αν εκφραστούμε στον συγκεκριμένο χώρο και εμείς… έχω αιτηθεί να συναντηθώ με τον Αλέξη Τσίπρα», ενώ τόνισε ότι «υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπάρξει μια συνεργασία, όπως έγινε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Κυβέρνηση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.