«Μαζί για τον Βόλο»: Μπέος, ο μοναδικός δήμαρχος που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα έργο ΕΣΠΑ

«Δεν μπόρεσε να τελειώσει ούτε αυτά που βρήκε έτοιμα…»

Σκληρή κριτική για το γεγονός ότι ο «Αχ. Μπέος, είναι ο μοναδικός δήμαρχος που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα έργο ΕΣΠΑ», ασκεί η δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» και ο επικεφαλής Ιάσονας Αποστολάκης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «ο Μπέος πρέπει να καταλάβει ότι είμαστε στο 2019, όχι στο 2014 ή το 2015, για να μπορεί να παίζει συνεχώς την ίδια κασέτα και να αναμασάει τα ίδια και τα ίδια. Τον προκαλούμε να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για ένα έργο, που σχεδίασαν-ενέταξαν-υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, η οποία ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τώρα στην τοπική αυτοδιοίκηση(5 χρόνια) και συνέπεσε με την προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020.
Δυστυχώς για τον Βόλο, θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός δήμαρχος που δεν μπόρεσε να κάνει ούτε ένα έργο ΕΣΠΑ και δεν μπόρεσε να τελειώσει ούτε αυτά που βρήκε έτοιμα.
Δικός μας στόχος και δέσμευση είναι η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων σε αγαστή συνεργασία, χωρίς αποκλεισμούς, με τους επιστημονικούς και τους κοινωνικούς φορείς της πόλης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.