«Μαζί για τον Βόλο»: «Καταγγελίες για λίστες δωρεάν εισιτηρίων από το καθεστώς Μπέου»

Καταγγελίες «για λίστες δωρεάν εισιτηρίων από το καθεστώς Μπέου» κάνει ο συνδυασμός «Μαζί για τον Βόλο» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ιάσονα Αποστολάκη. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «γυρίζουμε στην εποχή του Τζουμπέ που έταζαν τάλιρα στους ψηφοφόρους με την επίδειξη του ψηφοδελτίου.
Συνεχείς καταγγελίες καταφθάνουν για λίστες δωρεάν εισιτηρίων στα ΚΤΕΛ από το καθεστώς Μπέου απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων δημοτών που παρακολουθούν, άλλο ένα show. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε το ποιος πληρώνει αυτές τις διαδρομές και να τις δούμε και αποτυπωμένες στις προεκλογικές δαπάνες.
Μάλλον οι “κοπρίτες” και οι “πολιτικοί απατεώνες” του ψηφοδελτίου του, τον έχουν σύρει σε απίστευτη φαυλότητα, ανενδοίαστες πρακτικές και πρωτοφανής παρακμή του ήθους του δημοκρατικού βίου της πόλης μας, όπως και στην περίπτωση της ΔΕΥΑΜΒ που μετά από πέντε χρόνια ακόμα δεν έχει καταλάβει τι γίνετε.
Καλό όμως είναι να θυμούνται το εξής στη παράταξη του κ. Μπέου. Ότι και να κάνει κάποιος για να σωθεί, έρχεται η ώρα που το πληρώνει και η ώρα για τον απερχόμενο έχει φτάσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.