Μαζί σπάμε τη σιωπή- Το Σάββατο στα περίπτερα η ειδική έκδοση του Ομίλου Καρεκλίδη αφιερωμένη στη γυναίκα

Δωρεάν μαζί με την εφημερίδα «Μαγνησία»

«Μαζί σπάμε τη σιωπή» είναι το μήνυμα που φέτος ακολουθεί την Παγκόσμια Ημέρα Γιορτή της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Αυτό το μήνυμα στέλνει και με την ειδική του έκδοση, που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο 6 Μαρτίου, δωρεάν, στα περίπτερα με την εφημερίδα «Μαγνησία» ο Όμιλος Καρεκλίδη.

Μέσα από την έκδοση θα κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν, κοιτώντας την πορεία της Ελληνίδας από το 1821 έως και σήμερα, θα μάθετε για την πρώτη Ελληνίδα δημοσιογράφο και την Εφημερίδα των Κυριών, μια τομή στην ελληνική δημοσιογραφία, κοινωνία και πολιτική, καθώς με τον λόγο της Καλλιρρόης Παρρέν οι γυναίκες της εποχής ξεκίνησαν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους σε μια κοινωνία άκρως ανδροκρατούμενη.

Φυσικά, «μάχες» δεν έδωσαν οι γυναίκες μόνο στο παρελθόν. Οι γυναίκες δίνουν καθημερινό αγώνα και τώρα πιο πολύ από ποτέ δυναμώνουν τη φωνή τους. Το θέμα της κακοποίησης μας αφορά όλους, γι’ αυτό και αναλύεται από την ψυχολόγο κ. Νέλη Τσοπουρίδου, ενώ μέσα από την έκδοση παρουσιάζονται γυναίκες που ξεχώρισαν το 2020 και το 2021 για τη στάση τους, τον λόγο τους, την πολιτική τους παρουσία και τα επιτεύγματά τους.

Ειδική έκδοση για την Γυναίκα, Σάββατο 6 Μαρτίου, σε όλα τα περίπτερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.