Με καλό καιρό και … υψηλές θερμοκρασίες μάλλον το Πάσχα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων

Με καλό καιρό και υψηλές θερμοκρασίες, αναμένεται να γιορτάσουμε φέτος το Πάσχα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, ενώ πλην της Μ. Δευτέρας, που αναμένονται συννεφιές και ενδεχομένως τοπικές βροχές, ο καιρός να θα είναι καλός, χωρίς σκαμπανεβάσματα.
Τα παραπάνω ανέφερε στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο μετεωρολόγος Θεοφάνης Τακούδης, που επισήμανε ότι για σήμερα Σάββατο είναι πιθανόν για κάποιο χρονικό διάστημα να βρέξει και σε πεδινά τμήματα της Μαγνησίας, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι καλές για την εποχή, λόγω και Νοτιάδων ανέμων, στους 18-19 β. Κελσίου.
Ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου θα βελτιωθεί, με αλλαγή του συστήματος, καθώς οι άνεμοι θα έχουν Βόρεια κατεύθυνση και μέχρι τη Μ. Τρίτη θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία, αλλά ο καιρός θα είναι γενικά καλός.
Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη, την Κυριακή των Βαΐων θα έχουμε ηλιοφάνεια με θερμοκρασίες 20-21 β. Κελσίου, τη Μ. Δευτέρα αναμένονται συννεφιές που θα πυκνώσουν το μεσημέρι με πιθανότητα τοπικών βροχών, ενώ τη Μ. Τρίτη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αλλαγή του ρεύματος και ανέμους Ανατολικούς – Νοτιοανατολικούς.
Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι οι υπόλοιπες μέρες, από τη Μ. Τετάρτη ως την Κυριακή του Πάσχα, θα έχουν καλό καιρό με θερμοκρασίες 23-25 β. Κελσίου, μέγιστες τιμές, ενώ δεν αναμένουν φαινόμενα. Ωστόσο πιο σίγουρη πρόβλεψη αναμένεται μέχρι τη Μ. Τρίτη.

Αναλυτικά
Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με λίγες συννεφιές αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση προς το τέλος της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…17 οC.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…17 οC. Τη Μ. Δευτέρα, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…17 οC. Τη Μ. Τρίτη , ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04…17

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.