Μεγάλες προσδοκίες για θέσεις σε επενδύσεις και νέες υποδομές σε σημεία της Μαγνησίας

«Εγγυήσεις» για την ανάπτυξη, λιμάνι, αεροδρόμιο και Πανεπιστήμιο

Μεγάλες είναι οι προσδοκίες για δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης σε διάφορες καινούριες επενδύσεις στον νομό, τόσο μέσα από την συνεργασία δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, όσο και σε δομές που αναπτύσσονται, ενώ «εγγυήσεις» για την ανάπτυξη που θα επιφέρει οικονομικά οφέλη για την περιοχή, είναι τόσο το λιμάνι, όσο το αεροδρόμιο και το Πανεπιστήμιο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου, η αξιοποίηση του τέρμιναλ από δομές όπως το «Μουσείο Φυσικής Ιστορίας» που θα δημιουργήσει παράλληλες θέσεις εργασίας αλλά και παράλληλα επαγγέλματα, η ζώνη των εμπορευματοκιβωτίων, η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, η δημιουργία σταθμών υδροπλάνων, η αξιοποίηση των Σιλό στο χώρο του λιμανιού ήδη από ιταλική εταιρεία, η κατασκευή νέων κτιρίων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας τόσο κατασκευαστικά, όσο και από την λειτουργία αυτών των νέων δομών, η περαιτέρω αξιοποίηση του Αερολιμένα της Ν. Αγχιάλου (σχετική προκήρυξη σε άλλη σελίδα της εφημερίδας για τον τρόπο λειτουργίας καταστημάτων), όπως και πολλά ακόμη επενδυτικά σχέδια που κατά καιρούς έχουν δημοσιοποιηθεί και μπορούν να αποτελέσουν στοιχεία οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων στην Μαγνησία.

Άλλες θέσεις

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ορισμένες νέες ανακοινώσεις για πλήρωση θέσεων, βλέπουν συχνά τη δημοσιότητα μέσα από τις σελίδες της «ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», μέσα από δημοσιεύσεις των αρμόδιων φορέων και κυρίως των ΟΤΑ και διαφόρων οργανισμών των δήμων.
Τελευταίο παράδειγμα, ο Δήμος Αλμυρού, που ανακοίνωσε την πλήρωση μιας θέσης ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2018, μιας θέσης ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και μιας θέσης ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών. Πληροφορίες στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Αλμυρού μέχρι και 29/1/2018.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.