Μια Βολιώτισσα έβαλε… φωτιά σε 20 νεαρούς ανήλικους!

Κατέληξαν άλλοι στο Νοσοκομείο και άλλοι στην Αστυνομία...

Μια νεαρή κοπέλα, που αποδείχθηκε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε δύο, φαίνεται πως ήταν η αιτία που ήρθαν στα χέρια τέσσερις ανήλικοι έξω από Λύκειο στην οδό Κύπρου, το βράδυ της Παρασκευής, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δύο, ο ένας από τους οποίους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Στο σημείο βρισκόταν περίπου 20 ανήλικοι, που όμως δεν ενεπλάκησαν στον καυγά.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, οι δύο από τους 17χρονους είναι χρήστες ναρκωτικών και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές και διεκδικούν την ίδια νεαρή κοπέλα.
Οι τέσσερις ανήλικοι (πήγαν στο σημείο με τους φίλους τους) ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο στο χώρο, όπου βρισκόταν δεκάδες νεαροί, ήρθαν στα χέρια και οι δύο τραυματίστηκαν, ο ένας ελαφρά.
Περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία, που πήγε στο σημείο και άρχισε να κάνει προσαγωγές, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από τους ελέγχους της Αστυνομίας, στην κατοχή ενός 17χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι τύπου «karambit», το οποίο κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ωστόσο ο νεαρός δεν συμμετείχε στο επεισόδιο.
Οι δύο τραυματίες υπέδειξαν τον 17χρονο που τους τραυμάτισε, ο οποίος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη τον Σάββατο για πρόκληση σωματικών βλαβών. Οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν στο Δικαστήριο Ανηλίκων το επόμενο διάστημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.