Μιντιάρχης προσλήφθηκε στην καθαριότητα του Δήμου Βόλου!

Σοβαρά ερωτήματα για τη σχέση του Αχιλλέα Μπέου με το volosday.gr

Τις σχέσεις διαπλοκής της Δημοτικής Αρχής Μπέου με τοπικό ΜΜΕ, την οποία μάλιστα κατήγγειλε ως φαινόμενο σε χθεσινό του άρθρο στη “Θεσσαλία” ο Αχιλλέας Μπέος, αποκαλύπτει σήμερα το magnesianews.gr. Όπως προκύπτει από στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, φερόμενος ως ιδιοκτήτης ιστοσελίδας που υπερασπίζεται με σθένος και επιμονή τα τελευταία χρόνια τα συμφέροντα της Δημοτικής Αρχής Μπέου, χυδαιολογώντας και υβρίζοντας κάθε πολιτικό του και όχι μόνο, αντίπαλο, προσλήφθηκε με δίμηνη σύμβαση στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βόλου, χωρίς όμως να εργαστεί. Πρόκειται για έναν Βολιώτη, ο οποίος κατά έναν πρωτότυπο τρόπο, έχει συνεργαστεί με τον Δήμο Βόλου και ως προμηθευτής, εκδίδοντας τιμολόγια για προβολή διάφορων εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου ως ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας volosday.gr, αλλά επειδή η πολύχρονη οικονομική κρίση έχει σοβαρό αντίκτυπο στα ΜΜΕ, κατέθεσε και αίτηση για να εργαστεί και ως διμηνίτης στην υπηρεσία καθαριότητας, χωρίς να αναστείλει την λειτουργία της ιστοσελίδας όμως. Συγκεκριμένα με την υπ’ αριθμόν 67843/12-8-2019 απόφαση του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του volosday.gr προσλήφθηκε ως εργάτης καθαριότητας υποχρεωτικής εκπαίδευσης για να εργαστεί από τις 12/8/2019 έως τις 11/10/2019. Ωστόσο την επόμενη μέρα δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία για να αναλάβει καθήκοντα και έτσι λύθηκε αυτοδικαίως η σύμβασή του.

Για όσους ασχολούνται έστω και στο ελάχιστο με τα τοπικά πράγματα και παρακολουθούν την επικαιρότητα, γνωρίζουν ότι το volosday.gr αποτελεί τον κύριο εκφραστή των όσων θέλει να περάσει προς την κοινωνία η Δημοτική Αρχή Μπέου, ενώ έχει αποδειχθεί και δικαστικά ότι τη δημοσιογραφική διαχείριση είχε για ένα διάστημα ένας εκ των στενών συνεργατών του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος αυτή την περίοδο εργάζεται ως υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του ΝΠΣ Βόλος. Μια ιστοσελίδα όπου δεν αναγράφονται τα απαραίτητα στοιχεία που προβλέπει ο νόμος, όπως το όνομα του διαχειριστή και η διεύθυνση των γραφείων, ενώ όλα τα δημοσιεύματά της είναι ανυπόγραφα. Παρόλα αυτά λαμβάνει διαφημίσεις από το δημόσιο.

Η σημερινή αποκάλυψη του magnesianews.gr έρχεται σε συνέχεια του άρθρου του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέας Μπέος στην εφημερίδα «Θεσσαλία» μέσω του οποίου κατήγγειλε τα οργανωμένα και διαπλεκόμενα συμφέροντα τα οποία επιχειρούν να εμποδίζουν την ανάπτυξη που θέλει να φέρει στην πόλη του Βόλου. Ωστόσο δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα στις 12 Απριλίου 2019, είχε καταγγείλει την ίδια εφημερίδα που χθες φιλοξένησε τις απόψεις του ως τη «χειρότερη εφημερίδα στον κόσμο» χαρακτηρίζοντάς την «διαπλεκόμενη» και τον εκδότη της «απατεώνα». Αφορμή τότε είχε δοθεί από τη δημοσίευση εγγράφου του ΟΣΕ που αφορούσε στην παύση εργασιών στον κυκλικό κόμβο στην περιοχή του τελωνείου, λόγω επικάλυψης της σιδηροδρομικής σύνδεσης του σταθμού του ΟΣΕ με το λιμάνι του Βόλου.

Χωρίς να αναιρέσει τίποτα από όσα είπε, δημοσίως τουλάχιστον, ο κ. Μπέος έρχεται σήμερα να καταγγείλει μια…άλλη διαπλοκή που επιχειρεί ξανά να καθηλώσει την πόλη, από τα αναπτυξιακά άλματα που θέλει να κάνει στο μέλλον. Το ερώτημα πλέον που πλανάται στην πόλη και πρέπει να απαντήσει ο κ. Μπέος είναι ποιοι ακριβώς είναι αυτοί που εκπροσωπούν τη διαπλοκή στον Βόλο, ονοματίζοντάς τους έναν-έναν. Οφείλει επίσης να απαντήσει και στο πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαγνησία», σχετικά με τα κριτήρια της απευθείας ανάθεσης για την εκτύπωση εντύπων του τμήματος τουρισμού σε επιχείρηση ιδιοκτησίας του π. Βουλευτή Μαγνησίας της «Χρυσής Αυγής» Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.