Β. Μήτρου στο Ράδιο ΕΝΑ: Η παραλία κλείνει για την προστασία των πολιτών

Δεν πρόκειται για πανικόβλητη απόφαση, υποστήριξε η Πρόεδρος του ΟΛΒ

Σχετικά με την απόφαση αποκλεισμού της παραλίας από τη Δευτέρα και μέχρι και τις 30 Απριλίου μίλησε στο Ράδιο Ένα 102.5 και στον Δημήτρη Καρεκλίδη, η πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, Βίκυ Μήτρου, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μία πανικόβλητη κίνηση αλλά ότι προέκυψε μετά από συζήτηση και αίτημα της Λιμενάρχου.

«Η Υγεία μας προέχει και η κα Λιμενάρχης δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας. Ο Δήμαρχος ήταν υπέρ της άποψης για κλείσιμο της παραλίας από τη Δευτέρα και μέχρι 30 Απριλίου και θα ισχύει από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 12 το βράδυ, για να μπορούν να διευκολυνθούν ιδιοκτήτες σκαφών και ιδιοκτήτες καταστημάτων με ντελίβερι» σημείωσε η κα Μήτρου.

Για την ανησυχία ότι η κίνηση αυτή θα προκαλέσει συνωστισμό τόσο τις υπόλοιπες ώρες στην παραλία όσο και σε άλλες οδούς, η πρόεδρος του Οργανισμού υποστήριξε ότι οι ώρες περιορίζονται γιατί πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να πάμε στην παραλία και όχι για βόλτα, καθώς και ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για την προστασία των πολιτών. «Αν υπάρξει άλλο θέμα στις υπόλοιπες οδούς θα το δούμε στη συνέχεια» υπογράμμισε η κα Μήτρου, παραδεχόμενη ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις βάσει προτάσεων ειδικών, όπως από ψυχολόγους, αλλά και ότι είναι σημαντικό για όλους να παραμένουν αισιόδοξοι και να κοιτούν το φως στην άκρη του τούνελ. «Θα χαρούμε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο την παραλία, να είμαστε όλοι καλά. Εγώ πληγώνομαι πιο πολύ που έχει γίνει αυτό. Από τη στιγμή που κάποιοι φορείς δηλώνουν ότι δεν μπορούν να διασφαλίσουν την υγεία των συμπολιτών μας και που η Γενική Γραμματεία το δεχθεί, θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο της παραλίας» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.