Μητσοτάκης από Αλμυρό: H χώρα αφήνει πίσω της την φτώχεια, τη μιζέρια, τον διχασμό (φωτογραφίες + βίντεο)

Συνεχίζει τις επαφές και συναντήσεις με πολίτες και φορείς

Στον Αλμυρό βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης όπου είχε συνομιλίες με πολίτες της περιοχής, αλλά και με εκπροσώπους της απερχόμενης και νέας δημοτικής αρχής Αλμυρού, με τους επικεφαλής κκ Εσερίδη και Χατζηκυριάκο αντίστοιχα.Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έφθασε με ιδιωτική πτήση στο πολιτικό αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε νωρίτερα τη Ν. Αγχίαλο. Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα και κουμπάρος του καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Κώστας Λούλης.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Μητσοτάκης, αργότερα θα επισκεφθεί την αγορά του Βόλου, όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες και κόσμο, ενώ με το κλείσιμο της αγοράς θα καθίσει σε καφέ. Για τις 6.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στη Μακρινίτσα, όπου θα συζητήσει με τους ντόπιους και θα επισκεφθεί το Μουσείο Εκκλησιαστικών Εκθεμάτων «Μήτηρ Θεού η Οξεία Επίσκεψις».

Δείτε το βίντεο:

Στον Αλμυρό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Gepostet von magnesianews.gr am Dienstag, 2. Juli 2019

Τον πρώην Δήμαρχο Αλμυρού Σπύρο Ράππο χαιρέτισε εγκάρδια ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης υποδέχτηκε τον πρόεδρο της ΝΔ στην πόλη του.

Με μαθητή του Λυκείου Αλμυρού που κατέκτησε υψηλή βαθμολογία στη Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Στις 7 Ιουλίου στέλνουμε ηχηρό μήνυμα»
Παλιές, καλές μέρες, πριν από 27 χρόνια, όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 111 Πτέρυγα Μάχης, θυμήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα τη Νέα Αγχίαλο, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στον Αλμυρό, όπου και μίλησε. Όπως είπε «7 Ιουλίου θα είμαστε όλοι στις κάλπες και θα αναδείξουμε τη Νέα Δημοκρατία τη μεγάλη νικήτρια. Είναι πολύ σημαντικό, σε λίγες μέρες από τώρα, η χώρα οριστικά να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω της αυτή την πονεμένη περίοδο της φτώχειας, της μιζέριας, της πόλωσης και του διχασμού. Στις 7 Ιουλίου έχουμε μια δυνατότητα. Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας, ότι αφήνουμε τα πονεμένα χρόνια της κρίσης πίσω μας, ότι εκλέγουμε μια σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση που θα βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την ανάπτυξη, μια κυβέρνηση, η οποία θα αποκαταστήσει το κύρος της χώρας στο εξωτερικό, που θα σκύψει με αποφασιστικότητα και εργατικότητα, σεμνότητα και ταπεινότητα, γιατί πιστεύω πολύ σε αυτές τις αξίες, πάνω στα προβλήματα των Ελλήνων πολιτών, για να γίνουν επιτέλους οι ζωές σας καλύτερες».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στο βίντεο:

Μητσοτάκης από τον Αλμυρό: Χρειαζόμαστε έκρηξη επενδύσεων

Για έκρηξη επενδύσεων από την οποία θα βγει ωφελημένη και η Μαγνησία έκανε λόγο σήμερα από τον Αλμυρό ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Gepostet von magnesianews.gr am Dienstag, 2. Juli 2019

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.