Μπέος: Δεν έχω σχέση με τον ΝΠΣ Βόλος!

Απειλεί με μηνύσεις όποιον τον ταυτίζει με την ομάδα

Με μηνύσεις απειλεί πλέον ο Αχιλλέας Μπέος όσους επιχειρούν να τον ταυτίσουν με την ομάδα ΝΠΣ Βόλος! Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος, με την οποία προσπάθησαν να κρατήσουν αποστάσεις από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, έρχεται ο Δήμαρχος Βόλου,με διαδικτυακή του ανάρτηση, να ισχυριστεί ότι οι δηλώσεις που κατά καιρούς κάνει, είτε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γενικά, είτε για τη NOVA και τον Μαρινάκη, ειδικότερα, αποτελούν προϊόν της προσωπικής του κρίσης και άποψης που έχει σχηματίσει για πρόσωπα και καταστάσεις, από την πολυετή ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν, προσθέτοντας σε αυτό ότι η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος “έχει τη δική της ανεξάρτητη θεσμική φωνή”!

Αναλυτικά η θέση του Αχιλλέα Μπέου στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Σχετικά με τους απαράδεκτους ισχυρισμούς, που συνιστούν μια εν γένει προκλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά και στάση από την πλευρά της τηλεοπτικής εταιρείας NOVA κατά της ομάδας της πόλης μου οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν αποτελούν παρά προφάσεις εν αμαρτίαις, πιθανώς για να συγκαλύψει και να υπερασπίσει συμφέροντα άλλων.

Η απόπειρα δημιουργίας κλίματος σύγχυσης με την προσπάθεια να με εμπλέξουν και να με εμφανίσουν, προσωπικά, σαν εκπρόσωπο της ομάδας του Βόλου ή με όποια άλλη ιδιότητα, είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

Οι δηλώσεις που κατά καιρούς κάνω, είτε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, γενικά, είτε για τη NOVA και τον Μαρινάκη, ειδικότερα, αποτελούν προϊόν της προσωπικής μου κρίσης και άποψης που έχω σχηματίσει για πρόσωπα και καταστάσεις, από την πολυετή ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο κατά το παρελθόν.

Σε καμία των περιπτώσεων, δε, δεν φιλοδοξούν να αντιπροσωπεύσουν και να εκφράσουν την θέση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, η οποία έχει τη δική της ανεξάρτητη, θεσμική φωνή.

Συνεπώς, και το δηλώνω κατηγορηματικά, κάθε περαιτέρω προσπάθεια ανάμειξης του ονόματός μου και ταύτισής μου με την συγκεκριμένη ομάδα, θεωρώ ότι εμπεριέχει δόλο και για αυτό θα κινηθώ νομικά κατά όσων το επιχειρούν.

Σε κάθε περίπτωση ας αντιληφθούν ότι όχι μόνο ως παλιός παράγοντας του ποδοσφαίρου, αλλά και ως ελεύθερος πολίτης και Δήμαρχος, σε μια ευνομούμενη δημοκρατικά λειτουργούσα χώρα, δεν εκχωρώ σε κανένα το δικαίωμά μου, και θα το ασκώ σε κάθε ευκαιρία, να εκφράζομαι ελεύθερα, όπως προβλέπουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι.

Τέλος θέλω να εκφράσω την λύπη μου για το γεγονός ότι μια εταιρεία, όπως η NOVA, παρουσιάζει σαφή στοιχεία οπισθοδρόμησης, με στελέχη όπως ο Παπαδόπουλος, που επιτρέπει να χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση συμφερόντων των “γνωστών – αγνώστων” του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πάντως μόνο άγνωστοι δεν είναι στον κόσμο του δημοφιλέστερου, και στη χώρα μας, αθλήματος.

Καθώς με τις ενέργειες και την συμπεριφορά τους έχουν οδηγήσει τη NOVA και το ποδόσφαιρο στην απαξίωση και την υποβάθμιση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.