Μπλεγμένος σε στημένο( ; ) ο ΝΠΣ Βόλος

Εισαγγελική έρευνα λόγω υπέρογκου στοιχηματισμού

Η Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου διαπίστωσε ζήτημα υπέρογκου και περίεργου στοιχηματισμού στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Λαμία που έληξε ισόπαλος 0-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Super League, και φέρεται να προχώρησε σε σχετική παρέμβαση, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στο Open».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή, η κα Σακελλαροπούλου απέστειλε αναφορά στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννη Μωραϊτάκη για τα στοιχεία του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων Betfair, στο οποίο αναφέρεται ότι πονταρίστηκαν 350 χιλιάδες λίρες Αγγλίας στο ισόπαλο αποτέλεσμα.

Δημοσιεύματα ιστοσελίδων αναφέρουν (metrosport.gr, gazzetta.gr) ότι διερευνώνται κατ’ αρχήν τα κακουργήματα της χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα για στοιχηματικούς λόγους και της απάτης. Επίσης τονίζεται ότι αν υπάρξουν σχετικές ενδείξεις, η δικαστική έρευνα θα συμπεριλάβει και τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και του ξεπλύματος χρήματος.

Δείτε το σχόλιο του Αχιλλέα Μπέου στην τηλεοπτική εκπομπή ΕΔΩ, την ανακοίνωση Κούγια που ζητά να κληθεί ως μάρτυρας ΕΔΩ ενώ κάνει λόγο για το «πιο στημένο παιχνίδι των τελευταίων ετών», αλλά και την ανταλλαγή ανακοινώσεων ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ και την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ΕΔΩ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.