Ν. Οικονόμου : «Ο κ. Μουλάς, ο κύριος υπεύθυνος για τη καταρράκωση του δημοτικού συμβουλίου»

Διαστάσεις λαμβάνει η αντίδραση, μετά τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε

Διαστάσεις λαμβάνει, η αντίδραση πολιτών, συμβούλων αλλά και φορέων- οργανώσεων γυναικών, μετά τη σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης», κα Νατάσα Οικονόμου, απ΄τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, κ. Γιώργο Μουλά, στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, πως ο κ. Μουλάς μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει συγνώμη για την απρεπή πρότασή του προς την κα Οικονόμου, όταν η ίδια πάτησε το μικρόφωνο για να μιλήσει, λέγοντάς της «πάρε το δάχτυλο από το μικρόφωνο και βάλτο κάπου αλλού»!
Μιλώντας χθες στο «Ράδιο Ένα 102,5» η κα Οικονόμου, τόνισε ότι «η όλη παρουσία του κ. Μουλά, στις δηλώσεις του σε κανάλια και συγκεκριμένα στον Άστρα, ήταν σαν να απευθυνόταν σε λωτοφάγους. Δεν είχε καν την λεβεντιά να ζητήσει μια συγνώμη, γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος ο οποίος να άκουσε αυτή τη φράση ή να είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο βίντεο που υπάρχει στο διαδίκτυο και να το αξιολόγησε διαφορετικά. Ο κοινώς νους αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν και ευτυχώς πια υπάρχουν και οι κάμερες για να μην καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τρελοί. Το θέμα είναι ότι ήταν μια συμπεριφορά υβριστική και σεξιστική, με έλλειψη σεβασμού τόσο στη γυναίκα, όσο και στον άνθρωπο και τους συναδέλφους, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες».
Σύμφωνα με την κα Οικονόμου, «ο κ. Μουλάς έχει φερθεί πάρα πολλές φορές με τέτοιο ανοίκειο τρόπο, όχι μόνο σε μένα. Σεξισμό έχουν δεχθεί και άντρες συνάδελφοι, όταν σε κάποιον έλεγε ότι «το μουστάκι είναι ο φερετζές του…». Είναι άπειρα τα παραδείγματα που έχουμε από την συμπεριφορά του κ. Μουλά και θεωρούμε ότι είναι ο κύριος υπεύθυνος για τη καταρράκωση του δημοτικού συμβουλίου. Εμείς δεν είμαστε στο δημοτικό συμβούλιο για να κάνουμε τις γλάστρες. Μονίμως παραβιάζει τον κανονισμό με τον τρόπο λειτουργίας του, δεν λειτουργεί με θεσμικό τρόπο, δυστυχώς, αν υπήρχαν ελεγκτικοί μηχανισμοί αυτό το πρόβλημα θα είχε λυθεί πιο πριν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.