Νότιο Πήλιο: 50χρονος προσπάθησε να βιάσει την ανήλικη κόρη της συντρόφου του αδελφού του;

Επείγουσα προκαταρκτική δικογραφία παρήγγειλε η Εισαγγελία, μετά την καταγγελία

Στο μικροσκόπιο των Δικαστικών Αρχών βρίσκεται η υπόθεση φερόμενης απόπειρας βιασμού 15χρονου κοριτσιού, από τον αδελφό του συντρόφου της μητέρα της, που μένουν σε όμορες ιδιοκτησίες σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου και ήδη διατάχτηκε επείγουσα προκαταρκτική δικογραφία για την υπόθεση.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας, κατονομάστηκε από το ανήλικο κορίτσι και τη μητέρα του και μέσω της προκαταρκτικής διερευνάται η στοιχειοθέτηση κατηγοριών για απόπειρα βιασμού (σε βαθμό κακουργήματος), τέλεση γενετήριας πράξης με ανήλικο και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας (σε βαθμό πλημμελήματος).

Σύμφωνα με καταγγελία της γυναίκας στην Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης επιχείρησε 2-3 φορές να συνευρεθεί σεξουαλικά με το κορίτσι, που όμως αντιστάθηκε και έτσι δεν κατάφερε να τη βιάσει.

Όλα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2020 σε κοντινό με τον Βόλο χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Ο αδελφός του συντρόφου της γυναίκας, μένει στο ίδιο κτίριο, αλλά σε διαφορετικό διαμέρισμα από το σπίτι που μένουν μάνα και κόρη και ο σύντροφος της μητέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ο φερόμενος ως δράστης καλούσε το ανήλικο κορίτσι για να κάνει διάφορες δουλειές στο σπίτι του και δύο ή τρεις φορές στη διάρκεια του καλοκαιριού, προσπάθησε να συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του, κάτι που, ευτυχώς, δεν κατάφερε, γιατί το κορίτσι αντέδρασε και αντιστάθηκε.
Η επείγουσα προκαταρκτική ανατέθηκε από την Εισαγγελία στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, που θα καλέσει τον κατονομαζόμενο από τη γυναίκα και την ανήλικη κόρη της ως δράστη και θα εξεταστεί αν μπορούν να στηριχτούν οι κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, τέλεσης γενετήριας πράξης με ανήλικο και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.