Νάνσυ Καπούλα: Ανακοινώνονται άμεσα οι πρώτοι υποψήφιοι της κίνησης (ηχητικό)

Ικανοποίηση για τη στήριξη απ΄τη Ν.Δ, θα δεσμευτούμε για αυτά που θα εφαρμόσουμε, τόνισε στο Ράδιο Ένα 102,5

Την ικανοποίησή της για την υποστήριξη που έτυχε από το κόμμα της Ν.Δ., η δημοτική κίνηση που ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο και η οποία θα διεκδικήσει το δήμο Βόλου, εξέφρασε μιλώντας μιλώντας στο «Ράδιο-Ένα 102,5» η πρόεδρος του ΤΕΕ και επικεφαλής της κίνησης, Νάνσυ Καπούλα.
Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «το κόμμα της Ν.Δ., ακολουθεί τις διαδικασίες, αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες και μετά την ανακοίνωση της δικής μας κίνησης, συζητήθηκαν οι εξελίξεις και χθες υπήρξε η επιβεβαίωση της στήριξης της υποψηφιότητας, μια θετική εξέλιξη που χαροποιεί όλους μας».
Αναφερόμενη στην ιδιάζουσα περίπτωση του Δ. Βόλου, τόνισε ότι «τα θέματα του δήμου Βόλου και τα προβλήματα, ήταν γνωστά και ήταν ξεκάθαρη η θέση του κόμματος», ενώ σε ότι την αφορά, υποστήριξε ότι «η αυτοδιοικητική μας κίνησης, κατέρχεται με τη διάθεση, να αλλάξουμε τα πράγματα».
Η κα Καπούλα ξεκαθάρισε ότι άμεσα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το συνδυασμό και όπως είπε, «όλοι οι συνεργάτες, είναι έτοιμοι να έχουν συνεργασία με συλλόγους, ήδη καταγράφονται προβλήματα. Θα είμαστε ξεκάθαροι και θα δεσμευτούμε για αυτά που θέλουμε να εφαρμόσουμε». Όπως σημείωσε, άμεσα θα γίνει η εκδήλωση όπου θα εμφανιστούν πρόσωπα και υποψήφιοι».

Ακούστε τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί στο Ράδιο Ένα 102,5 η κα Νάνσυ Καπούλα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.