Νέα Αγχίαλος: Μεγάλες πληρότητες για την Condor από και προς Μόναχο

Σήμερα ξεκινούν οι πτήσεις της Austrian προς Βιέννη. Αναμένονται η ΤUS AIRWAYS και η HOP

Θετικά είναι τα μηνύματα από τη γραμμή της Condor που συνδέει το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου με το Μόναχο, καθώς οι πληρότητες ξεπερνούν κάθε προσδοκία, δίνοντας προοπτική για μονιμοποίηση του δρομολογίου από την επόμενη περίοδο. Σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου τροχοδρομεί στη Ν. Αγχίαλο το πρώτο δρομολόγιο της AUSTRIAN, που θα συνδέει τη Βιέννη με την περιοχή μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ αναμένονται τις επόμενες μέρες η ΤUS AIRWAYS από το Ισραήλ και η HOP από την Ελβετία.
Τα παραπάνω ανέφερε στη «Μαγνησία» ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου Κώστας Ευσταθίου, που εκτίμησε ότι η τουριστική κίνηση φέτος, αναμένεται καλύτερη από το περυσινό καλοκαίρι, καθώς τα αεροσκάφη που συνδέουν τη Ν. Αγχίαλο με Ευρωπαϊκούς προορισμούς, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και καλές πληρότητες.
Οι υπόλοιπες πτήσεις
Η Condor ξεκίνησε δρομολόγια από 29 Απριλίου από το Μόναχο και πραγματοποιεί δρομολόγια κάθε Κυριακή, μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου. Όπως διαπιστώνεται από τις μέχρι τώρα πτήσεις τα αεροσκάφη της εταιρίας πετούν με πληρότητες περίπου 90%, τόσο από Μόναχο προς τη Μαγνησία, όσο και αντίστροφα, καθώς πολλοί είναι οι Έλληνες που ταξιδεύουν στη Γερμανία με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Σήμερα Παρασκευή θα τροχοδρομήσει στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, το πρώτο αεροσκάφος της σεζόν για την εταιρία AUSTRIAN που θα κάνει το δρομολόγιο Βιέννη – Ν. Αγχίαλος, μέχρι 23 Σεπτεμβρίου, κάθε Σάββατο.
Η εταιρία TRANSAVIA εκτελεί το δρομολόγιο Άμστερνταμ Ολλανδίας – Ν. Αγχίαλος μέσω Κεφαλλονιάς μέχρι 6 Οκτωβρίου, η TUI FLY BELGIUM κάνει τη σύνδεση Βρυξέλες – Ν. Αγχίαλος έως 7.10.2017 και η TRANSAVIA FRANCE τη σύνδεση Παρίσι – Ν. Αγχίαλος έως 30.9.2017.
Η εταιρία SMALL PLANET AIRLINES θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ν. Αγχίαλο μέσω Σκιάθου, μέχρι 6.10.2017 κάθε Δευτέρα και η πληρότητα που παρατηρείται στις παραπάνω πτήσεις θεωρείται ικανοποιητική.
Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου ΤUS AIRWAYS, με δύο δρομολόγια εβδομαδιαία (κάθε Δευτέρα και Παρασκευή) Τελ Αβίβ – Ν. Αγχίαλος, μέχρι 25/8/2017, καθώς και η ελβετική εταιρία HOP με δρομολόγιο Γενεύη – Ν. Αγχίαλος, από τις 15 Ιουλίου μέχρι στις 12 Αυγούστου 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.