Νέα τροπή: Στα Διοικητικά Δικαστήρια θα προσφύγουν οι επενδυτές για τις Νηές

Μετά την αρνητική εισήγηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου

Στα Διοικητικά Δικαστήρια θα προσφύγουν οι επενδυτές για τις Νηές, μετά την αρνητική εισήγηση του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Δημοσίων Κτημάτων, ότι δεν εγκρίνει την τουριστική επένδυση στον παραθαλάσσιο οικισμό της Σούρπης.
Σύμφωνα με τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο, που υποστήριξε εδώ και καιρό την επένδυση, η εισήγηση του εισηγητή ήταν αρνητική και έγινε ομόφωνα δεκτή από το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο στις 15 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο κ. Μπουκώρος δήλωσε ότι ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού από τις 16 Σεπτεμβρίου και πλέον οι επενδυτές θα προσφύγουν στα Διοικητικά Δικαστήρια.
Ο βουλευτής ισχυρίστηκε ότι μια δικαστική απόφαση είναι πιο ισχυρή από το γνωμοδοτικό συμβούλιο και για να προσφύγουν οι επενδυτές στην Ελληνική Δικαιοσύνη περιμένουν την αιτιολόγηση της αρνητικής εισήγησης.
Συνεπώς, η απόφαση του γνωμοδοτικού θα πάει στον γενικό διευθυντή του υπουργείου Οικονομικών, που θα τη στείλει στην Κτηματική Υπηρεσία Βόλου κι από εκεί μπορούν να την πάρουν οι επενδυτές και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.