Νέες μηνύσεις του δήμου Βόλου εναντίον συμβούλων!

Προκαταρκτική εξέταση για την Καραμπατζάκη, μήνυση και εναντίον του Απ. Μαλαματίνη

Νέες μηνύσεις του Δήμου Βόλου εναντίον συμβούλων, αλλά και μέλους της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας προέκυψε πριν λίγη ώρα, τη στιγμή που προκαταρκτική εξέταση για την Καραμπατζάκη, για να διερευνηθεί εάν υπάρχει υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή, παρήγγειλε η Εισαγγελία. Παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση και εναντίον του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν μετά από μήνυση του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη με κατηγορίες για εξύβριση και απειλές, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Γαργάλας, Ελένη Μεϊκοπούλου-Ανδρέου και Θ. Κλημόπουλος, όπως επίσης ο Στ. Λημνιός από την «Επιτροπή Πολιτών» και την Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία. Η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης στην Καραμπατζάκη, με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών που φώναζαν κατά της δημοτικής αρχής.

Παράλληλα υποβλήθηκε μήνυση και ακολούθησε η σύλληψη του αντιδημάρχου Πρασίνου Απ. Μαλαματίνη, με την κατηγορία της κοπής δέντρων.

Από τους συλληφθέντες ελήφθησαν καταθέσεις, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε συλληφθέντες θα κρατηθούν, μέχρι να εξεταστεί τι θα προκύψει από την προκαταρκτική και το βράδυ θα αποφασιστεί αν αφεθούν ελεύθεροι και παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο ή αν θα διανυκτερεύσουν στην Αστυνομία για να δικαστούν αύριο στο Αυτόφωρο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.