Κάηκε από τις φλόγες ηλικιωμένη γυναίκα στον Πλάτανο Αλμυρού- Τι είπε ο Δήμαρχος

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ

Νεκρή βρέθηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα σήμερα το απόγευμα στον Πλάτανο Αλμυρού. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε για να συνδράμει βοήθειας , όμως όταν έφτασε στο σημείο οι διασώστες διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή.

 

Ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και είπε ότι η φωτιά ξεκίνησαν ανάμεσα σε Πλάτανο και Αλμυρό, πέρασε την εθνική οδό και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την παραλία και τη Sovel που απέχουν μερικά χιλιόμετρα.

«Ειδοποιήσαμε την Χαλυβουργία να εκκενωθεί, αλλά και την παραλία Χοροστάσι, όπου ήταν έξι οικογένειες. Είχαμε προσωπική επικοινωνία με την οικογένεια (τον σύζυγο), εγώ και ο πρόεδρος της Κοινότητας Πλατάνου, στείλαμε μηνύματα και τους είπαμε ότι πρέπει να φύγουν», τόνισε ο δήμαρχος.

Ο κ. Χατζηκυριάκος είπε ότι το τροχόσπιτο βρισκόταν στα 5 μέτρα από τη θάλασσα και όταν ο ίδιος πήγε στην παραλία με τους πυροσβέστες το τροχόσπιτο ήταν καμένο ολοσχερώς, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που κάηκε βρισκόταν σε ένα πεζούλι δίπλα από τη θάλασσα και τους είπε ότι «μάλλον η γυναίκα μου κάηκε».

Ο δήμαρχος είπε ότι σπίτι που βρισκόταν δίπλα ακριβώς δεν κάηκε, αλλά το τροχόσπιτο ήταν καμένο ολοσχερώς και επισήμανε ότι δεν υπάρχουν τεράστιες ζημιές από τη φωτιά στην περιοχή, παρά μόνο πολύ πυκνός καπνός στην Sovel, ενώ αεροσκάφη και ελικόπτερα έκαναν ρίψεις νερού για να σβήσουν τη φωτιά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.