Θύμα δολοφονίας η 75χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Νέα Ιωνία-Βρέθηκε με μαχαιριές μέσα σε λίμνη αίματος

Βρέθηκε σε υπόγειο τυλιγμένη σε πάπλωμα

Νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διέμενε, στην περιοχή Καζανάκι της Ν. Ιωνίας, που έπεσε θύμα δολοφονίας και οι αστυνομικές έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση.

Η άτυχη 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου- Αλεξούλη, που αγνοούταν από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία για να πάει για ψώνια, δεν έδωσε σημεία ζωής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίχνη αίματος στις σκάλες της πολυκατοικίας, δίπλα από το ασανσέρ οδήγησαν σε έρευνα στο υπόγειο, σε αποθήκη του οποίου, δίπλα από το λεβητοστάσιο, βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν.

Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλές μαχαιριές στο πρόσωπο και στον λαιμό τυλιγμένη σε πάπλωμα και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτρόπαιο έγκλημα υπάρχει περίπτωση να έγινε στο σπίτι του 1ου ορόφου, όπου διέμενε το θύμα και η σορός στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο υπόγειο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται σε πρόσωπο του κοντινού της περιβάλλοντος και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος αναζητείται.
Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναμένεται εντός της ημέρας, ενώ φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.