Νέο επεισόδιο σε Γυμνάσιο του Βόλου, μεταξύ μαθητών

Μαρτυρία που δεν επιβεβαιώνεται ,αναφέρει ότι υπήρξε και αιχμηρό αντικείμενο

Ένα ακόμη περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε χθες το πρωϊ σε Γυμνάσιο του Βόλου, μετά τα δυο που προηγήθηκαν σε σχολεία και δημοσιοποιήθηκαν. Χθες, δυο συνομήλικοι ενός μαθητή, από άλλο ωστόσο Γυμνάσιο, φέρονται να εμφανίστηκαν στο σχολείο και τον αναζητούσαν γιατί ο ίδιος μετέφερε στον πατέρα του ότι έπαιζαν τζόγο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και έχανε χρήματα. Ο μαθητής φέρεται να απειλήθηκε από τους συνομηλίκους του και άρχισε, να αφαιρεί χρήματα από το σπίτι του! Το ποσό σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφτασε τα 500 με 600 ευρώ, και αναγκάστηκε να το παραδεχτεί στον πατέρα του.
Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο προϊστάμενος της ΔΔΕ Μαγνησίας Σ. Σαβελίδης, «ο πατέρας απευθύνθηκε στην αστυνομία κάνοντας καταγγελία, γιατί το παιδί σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε αφαιρούσε τα χρήματα»
Ωστόσο, οι δύο ανήλικοι εμφανίστηκαν χθες στο σχολείο απειλώντας τον φίλο τους και μάλιστα σε ώρα που πραγματοποιούνταν εκδήλωση κατά της βίας με παρούσα αστυνομικό. Οι δύο ανήλικοι αναζητούσαν τον μαθητή, ενώ είχαν καταγράψει απουσίες στο δικό τους σχολείο και είχαν ενημερωθεί οι γονείς τους. Μαρτυρία που δεν επιβεβαιώνεται ,αναφέρει ότι υπήρξε στα χέρια τους και αιχμηρό αντικείμενο .
Ο μαθητής που έπεσε θύμα βίας εξαφανίστηκε, κρύφτηκε και κλήθηκε η αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν τα άλλα δυο παιδιά. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το Υπουργείο Παιδείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.